.:Bura BAZIA znalazła serduszko do kochania:.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 12, 2006 13:23

co u Bazi i Neski??
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pt maja 12, 2006 16:32

Nie odważę się zabrać Bazi do naszego domku. Wiem jak suki na nia zareagują. To byłoby szaleństwo! Zostawione z nia sam na sam na 8 h chyba dostałyby szału. Nie jestem w stanie poswiecic im teraz odpowiednio duzo czasu na oswajanie.

Bazia i Nescca sa bezpieczne pod opieką wetki. Tylko, że sytuacja skomplikowała sie, bo do lecznicy wróciły z nieudanej adopcji : królica Frozia i pies Toress. Na "zapleczu" robi sie ciasno. Martwie sie co z nimi wszystkimi będzie...
Z Bazią, Frozią i Toresskiem...
Pozdrowienia śle K@tkowe stadko: Aurika (ON), Axa (mix box) oraz Nescca ("europejka"), no i żółwiczka żółtolica Magnolia :)

K@tk@

Od: Sob lis 05, 2005 12:10

Post » Pt maja 12, 2006 17:13

Tancerzyk??!! 8O ZNOWU??? :cry: :cry:
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Sob maja 13, 2006 12:47

do gory
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Nie maja 14, 2006 19:13

Baziaczek jest naparwde wspaniała kotunią. Zupełnie niekłopotliwą w 100% kuwetkową. Wypuszczona z kojca przechadza sie po ziemi, nie wskakuje na blaty w lecznicy. Miała "konfrontację" z innymi kotami.Została przez nie ofukana i ...nic sobie z tego nie zrobiła. Całkowicie olała, zignorowała koty.
Wetka twierdzi, że to ułozona koteczka, bardzo spokojna i niewymagająca.

Potrzebuje tylko swojego Ludka, pełna miseczke łakoci i ...cieplutkie posłanko.

Baziaczek juz tyle złego doświadczył od ludzi, a własciwie od nibyludzi. Zabierano jej dzieci i topiono. Żyła w strasznych warunkach w zimnie i smrodzie.

ONA błaga o MIŁOŚĆ !!!
Pozdrowienia śle K@tkowe stadko: Aurika (ON), Axa (mix box) oraz Nescca ("europejka"), no i żółwiczka żółtolica Magnolia :)

K@tk@

Post » Wto maja 16, 2006 15:06

baziulek jest przepiękną koteczką.. moze ktos się w niej zakocha?

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto maja 16, 2006 16:39

czeka, tęskni, marzy... Juz w niedzielę Bazia zostanie cąłkiem sama, zostanie rozłączona ze swym dzieckiem. Zabieram Nesccę do siebie.

Jak ona to przeżyje???Samotność ja zabije!!!

K@tk@

Post » Śro maja 17, 2006 19:08

Mogę jedynie podnieść...

K@tk@

Post » Pon maja 22, 2006 8:37

i jak Baziulek?

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Nie cze 18, 2006 11:54

Bazia odnalazła w końcu swoje miejsce na ziemi !!!
Po kilku latach ciężkiego życia, tułaczki, osamotnienia, głodu,chłodu, odbierania i mordowania swoich kociat w końcu trafiła na swojego Czlowieka.

Bazia wczoraj poszła do nowego domku. Kilka dni temu "moja" wetka musiała uśpic cięzko chora Koteczkę pewnych Państwa. Ci ludzie wczoraj wrócili do lecznicy i zaadoptowali Baziulkę.
Będzie teraz koiła ból w sercach tych Ludzi...

Baziaczku , tak sie cieszę, że w końcu opuszczasz lecznicę. Że w końcu zaświeciło dla Ciebie słońce. Że w końcu poznasz co to miłość, że Ktos będzie sie Toba opiekował najlepiej jak potrafi, dogadzał we wszystkim, tulił, brał pod pierzynkę, karmił pysznościami.

Cieszę, że w końcu jest "czyjaś", potrzebna, zauważona, WAŻNA. Że nie jestes juz bezimienną, bezdomną koteczką. Teraz juz zawsze będzie Ci cieplutko i będziesz bezpieczna. JUz nikt nigdy Cie nie skrzywdzi...

Cieszę się, że Tobie i Twojej córci Nescce udało się przetrwać i doczekać godnego traktowania, szacunku ze strony człowieka...

Tylko okrutnie żal mi Twoich kociąt zamordowanych w bestialski sposób((

Baziu , Baziaczku , Baziulcu bądź SZCZĘŚLIWA w nowym domku !!!

Dziekuję wszystkim za trzymanie kciuków i pozytywne fluidy, zaintereswanie i podnoszenie Baziaczka...

K@tk@

Post » Nie cze 18, 2006 11:56

Tak przy okazji:Tancerzyk Toress juz od 3 tygodni w nowym wspaniałym domku:)

A Nescca zamieszkała u mnie :D Świetnie dogaduje sie z moimi psicami. Mieszkamy razem juz 3 tydzień. Kotunia rosnie jak na drożdżach i strasznie rozrabia :D

K@tk@

Post » Nie cze 18, 2006 13:25

Tyle dobrych wiadomości naraz :)
Bardzo się cieszę :lol: :lol:
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

[poprzednia]