Piekny rudy kotek pilnie szuka domu!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2005 18:06

Kotek rudzielec jest juz u mnie:)))) Tzn u mojej mamy, ktora niestety ma alegrie na koty ale zgodzila sie go przygarnac dopoki nie znajdzie sie domek. Juz przekonuje pewna babcie aby go zabrala i chyba sie uda:)))
Jesli chodzi o zdjecia to niestey nie mam aparatu cyfrowego:( Ale kot jest sliczny, jak wszystkie koty...
Dziekuje za wszystkie posty z dobrymi radami:)
alicjanatalia

Post » Pt lis 04, 2005 18:16

Dobrze, alicjonatalio - że go zabrałaś. Tym samym dałaś mu szansę na życie. Zmarnowałby się w schronisku.

Spróbuj zrobic mu jakieś fotki - nawet aparatem w telefonie komórkowym. Potem możesz te fotki przesłać komuś z forum MMS-em, komus kto umieści je w watku.
Łatwiej sie szuka i znajduje domek gdy są zdjęcia. Choć z drugiej strony - jeśli on jest rudy - to napewno jest piekny.

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Pt lis 04, 2005 20:37

jesli tylko uda Ci sie zrobic fotki (spytaj wsrod znajomych, teraz aparat cyfrowy sie dosc czesto zdarza) to wyslij je np do mnie na adres
eurydyka@poczta.fm

ja bede je mogla tutaj wstawic

niestety nie mam kabelka do telefonu, zeby z MMS sciagnac zdjecie na kompa, wiec tylko mailowe moge wstawic

napisz tez gdzie kot jest, czy kastrowany (teraz pewnie juz da rade to sprawdzic), jak sie zachowuje do ludzi, podaj telefon kontaktowy

super, ze tak szybko zadzialalas

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

[poprzednia]