» Pon lip 27, 2015 21:06
Re: Teraz Paluszek- 2 tyg kociak!!! :(Pomocy!
Dzięki za podpowiedzi. Dobrze, że w pracy wyrozumiali, bo zrezygnowałam na czas odchowania maluszka, ale pytają się kiedy wracam ;] Karmię tylko mlekiem, od jutra zacznę polecaną papką convalescence. Zrezygnować wówczas z mleka całkowicie? Termofor jest cały czas + dwie butle napełnione ciepłą wodą. Widzę kiedy Paluch wygrzewa się na nich (lub zakopuje pod kocyk i ręczniczek), a kiedy wyleguje się "na powierzchni". Ma również miejsce, gdzie nie ma dogrzewaczy, więc może swobodnie wybierać gdzie się ułożyć. Na początku gdy do mnie przyszedł miałam wrażenie, że jest wychłodzony i szybko traci temperaturę, teraz od kilku dni chociaż to wydaję mi się być stabilne.
Kurczę ASK@, już wcześniej jak pisałaś o ważeniu to się nad tym zastanawiałam, ale nie mam w domu kompletnie żadnej wagi!!! Na czym takie maleństwo można w ogóle ważyć?
Tak w ogóle zastanawiam się nad tym jak powinien zachowywać się taki maluch...Paluch cały czas śpi, budzi się tylko na czas karmienia, wtedy trochę podrepcze jak go wypuszczam na "wybieg" i znowu spać...czy to normalne?