Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szyszek pisze:Witam wszystkich serdecznie, mam problem z moja kotką, podejrzewam że to co opiszę pewnie zawarte jest w jakimś wątku ale szczerze powiem nie mam czasu zbytnio na szukanie.
Chodzi o to, że od rana moją kotkę wymiotuje i czyści myślę, że po tym jak wczoraj zjadła pojawiające się w domu komary i ćmy.
Dodatkowo dziś nie chce nic jeść ani pić.
Czy te owady mogły być tego przyczyną i jak jej pomóc.
Czy dziś lecieć do weta.
szyszek pisze:Wymioty pojawiły się rano i koło 11 stej, od tej pory wymiotów już nie było. A z kupką ostatnią zrobiła rzadką koło 13 stej.
Nie chciałabym tylko tego odwodnienia bo nie jadła nic od rana ( karma nie ruszona) a jak podstawiam jej pod pyszczek wodę to nie wykazuje nią żadnego zainteresowania.
Mój wet jest dziś dopiero od 18 stej i nie wiem czy poczekać czy szukać jakiegoś innego.
Poza tym nadal jest ruchliwa, poza tym nie widać na "gołe" oko, żeby jej coś dolegało.
szyszek pisze:Na czyszczenie, wet powiedział że jak wymiotowała do 11-stej to możliwe,że organizm wyczyścił się z niepożądanych substancji, i podać na czyszczenie węgiel. Mam nadzieję, że dobrze robię podając jej to lekarstwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 87 gości