Sterylizacja - Trójmiasto - Wasze doswiadczenia?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 08, 2004 20:34 Sterylizacja - Trójmiasto - Wasze doswiadczenia?

Wielkimi krokami zbliża się sterylizacja moich kocurów. Grudki już śmierdzą, kot po wizycie w kuwecie jak sobie siądzie, to lekki smrodek się później unosi. Że nie wspomnę o kocie śpiącym mi na rękach lub dłoniach ubrudzonych.. wydzeliną z gruczołów, tak?

Tak więc chciałam zapytać osoby z Trójmiasta, głównie z Gdyni, gdzie kastrowały swoje kocury i czy były zadowolone? Oczywiście przed kastracją zajadę na miejsce, dowiem się co trzeba zrobić itd.

Chciałabym aby wszystko odbyło się szybko i sprawnie... zresztą - kto by nie chciał :)

Możecie opisać mi swoje doświadczenia i koszt przez Was poniesiony?

Pozdrawiam :)
Sasannka
galeria moich maluchów: http://sasannka.xpect.pl/e4u.php/ModPages/ShowPage/46
Grafit Obrazek Tango Obrazek

Sasannka

Od: Pt sie 29, 2003 16:05

Post » Nie lut 08, 2004 23:28

Ja uparcie polecam lecznice dra Brzeskiego w Gdyni na Kieleckiej.
Byla tam sterylizowana Kissa. Co do kocurkow - nie mam pojecia o cenach. W każdym razie jednego jestem pewna - tam nie naciagaja na kase.

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Pon lut 09, 2004 0:40

Jakiś czas temu moje dwa kocurki były kastrowane u dr Rzymskiego z Sopotu. Właściwie nie mam zastrzeżeń, kotki już parę godzin po zabiegu doszły do siebie. Nie było żadnych powikłań itp.
W sumie zapłaciłam 150zł.

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Pon lut 09, 2004 5:46

Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego, Gdańsk, ul.Łąkowa 35/38, tel 301-39-09. Półtora roku temu. Narkoza wziewna, kilka godzin po zabiegu odebrałam normalnego kota, zero problemów. 120 zł z dobowym przechowaniem. Bardzo miła obsługa.

Gata

Od: Wto lut 05, 2002 9:14