Gdzie znajdę spis miejsc przyjaznych kotom?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 11:28 Gdzie znajdę spis miejsc przyjaznych kotom?

Moje "czworaczki" rosną jak na drożdżach. Niebawem wybierzemy się na wakacje. Nie mamy nikogo odpowiedzialnego, komu moglibyśmy zostawić koty, nie chcemy wpuszczać obcych do domu, nie chcemy rozstawać się z kotami, bo my zawsze pierwsi zauważamy, jak któremuś coś dolega, a poza tym mamy wielkie auto i kotki lubią podróżować. Więc jedziemy.

Pytanie tylko dokąd. Bardzo trudno jest mi znaleźć miejsca, w których koty, zwłaszcza 4, byłyby mile widziane. Ale nie dlatego, że takich miejsc nie ma, tylko po prostu nie mogę dotrzeć do żadnego spisu, a wypytywanie każdego pensjonatu po kolei bywa męczące. Może znacie taki spis lub takie kwatery w górach w dolnośląskim? Możemy sobie pozwolić na 200 zł dziennie. Idealny byłby domek letniskowy, mieszkanie lub tzw. apartament. 2 pokoje, te sprawy. Żeby nam kotek nie czmychnął, jak będziemy otwierać główne drzwi no i żebyśmy się nie dusili w 6 w jednym pokoju.

Znalazłem już parę domków w tej cenie, ale wystrój albo komunistyczny i łóżka z rantem w nogach, a ja jestem wysoki, albo wystrój superluksusowy i bałbym się, że jak koty coś podrapią, to właściciel nas zabije.

Znacie jakieś sensowne miejsca?

Feniks

Od: Pt sie 06, 2010 17:26

Post » Wto lut 22, 2011 9:51 Re: Gdzie znajdę spis miejsc przyjaznych kotom?

Podepnę się pod pytanie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lut 22, 2011 10:16 Re: Gdzie znajdę spis miejsc przyjaznych kotom?

Ja lubię jeździć tu: http://www.nalesnymrozdrozu.pl/strona-Oferta.html i wiem, że można z kotem :wink: . Szczegóły trzeba by negocjować osobiście. Jedzenie pyyyyyszne!!!!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37