Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
merka_85 pisze:No właśnie poza moją kotką nie mam żadnego zwierzaka, ale dokarmiam koty w mojej piwnicy i na dworcu. Czy mogłam przynieść jej ewentualnie właśnie stamtąd? No i czy jedna nie na 100% pchła już kwalifikuje do odpchlania? Jeżeli tak, to jutro kupuję.
ifciastu pisze:merka_85 pisze:No właśnie poza moją kotką nie mam żadnego zwierzaka, ale dokarmiam koty w mojej piwnicy i na dworcu. Czy mogłam przynieść jej ewentualnie właśnie stamtąd? No i czy jedna nie na 100% pchła już kwalifikuje do odpchlania? Jeżeli tak, to jutro kupuję.
Ja wychodzę z założenia, że lepiej kota odpchlić, niż jak mają go cholerstwa kąsać...
merka_85 pisze:Czyli jej nie zaszkodzę odpchlaczem;) Zatem jutro kupuję. Napiszcie mi jeszcze tylko proszę, co mam kupić: Frontline, Fiprex, może jeszcze coś innego?
CatAngel pisze:merka_85 pisze:Czyli jej nie zaszkodzę odpchlaczem;) Zatem jutro kupuję. Napiszcie mi jeszcze tylko proszę, co mam kupić: Frontline, Fiprex, może jeszcze coś innego?
Ja kupiłam Fiprex w sprayu jest na dłużej. Koty odpchlone w jeden dzień były. Też dokarmiam dzikuski, więc moje musiały dostać w końcuPamiętaj aby nie kąpać kota dwa dni przed i dwa dni po odpchleniu
ale to pewnie wiesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 169 gości