Belfaścik - łapka w gipsie, dostał swojego człowieka :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 18:28 Belfaścik - łapka w gipsie, dostał swojego człowieka :)))

Mrrr jestem bardzo znudzony Belfaścik.... Siedzę w tym boksie i siedzę. A ja tak bym się pomiział! Tak kocham się przytulać, barankować, robić obcieruski a tu ciągle nic. Znaczy czasem ktoś do mnie zajrzy ale poza tym leżę w jednym miejscu i się potwornie nudzę. Jest jeszcze jedna sprawa - mam łapkę w wielkim gipsie. Nie wiem właściwie jak to się stało - trafiłem do schronu, potem do lecznicy i stamtąd znowu tutaj już z tym czymś wielkim białym. Ale wcale mi to nie ogranicza mojej chęci na mizianki! Doskonale sobie radzę. Tylko... no tak sobie myślę, że o wiele lepiej byłoby mi w domu... Chyba szybciej bym wyzdrowiał i w ogóle byłoby łatwiej.

Prosimy z Belfaścikiem o DT. Pilnie! :( W schronie z nóżką w gipsie jest ciężko, bez człowieka jeszcze gorzej. Tylko w domku ma szanse na dalsze normalne życie.

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lut 20, 2011 0:33 przez Catnaperka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob lut 12, 2011 18:38 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Za Belfaścika :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Sob lut 12, 2011 18:40 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Obyś jak najszybciej znalazł wspaniały dom piękny kocie :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 12, 2011 18:45 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

w jakim wieku jest Belfaścik :?:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob lut 12, 2011 18:46 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Ogromne kciuki za domek dla Belfaścika :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 12, 2011 18:52 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob lut 12, 2011 18:54 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Ciepła pisze:w jakim wieku jest Belfaścik :?:

Wydaje mi się, że to młody kot. W tyg dowiem się dokładnie chyba, że dziewczyny coś wiedzą?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob lut 12, 2011 18:56 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Cudeńko!!! :) Uwielbiam krówki:) :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Sob lut 12, 2011 19:24 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Pętelka pisze:Cudeńko!!! :) Uwielbiam krówki:) :1luvu:

a ja uwielbiam polamance :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 12, 2011 19:33 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Ciepła pisze:
Pętelka pisze:Cudeńko!!! :) Uwielbiam krówki:) :1luvu:

a ja uwielbiam polamance :wink:

hehehehe, każdy powód do kochania jest dobry :)

Pętelka

Post » Nie lut 13, 2011 16:20 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Ja kocham ślepaczki i seniorki :) I sobie takiego sprezentowałam :) Więc u Was nie widzę przeciwwskazań na spełnianie marzeń ;) ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lut 13, 2011 16:26 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Oj tak marzenia trzeba spełniać. Ślepaczki też kocham i seniorki. Ślepaczka nie mam, ale seniorka mam, do tego krówkę tyle, że nie klasyczną tylko biało-burą z jedną powieką bez pigmentu przez co wygląda jakby miała jedno oko mniejsze, jedną pingwinkę oraz dwa devony ( rudy i taki hmmm szaro buro rudy). Na razie miejsca brak, ale w dalszym ciągu podtrzymuję, że Belfaścik jest uroczym krówkiem :D

Pętelka

Post » Nie lut 13, 2011 19:35 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

ja przewaznie z Lodzi zabieram polamance..
najpierw byl Otto z urazem kregoslupa i zanikiem miesni..
pozniej Bruno z zlamana tylnia lapka..
teraz jest Pućka po zlamaniu nasady kosci udowej..
no i byla Latte..
mysle o Belfasciku,ale przede mna szpital z mloda i nie wyda..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 13, 2011 19:50 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Ciepła pisze:ja przewaznie z Lodzi zabieram polamance..
no i byla Latte..

Byłoby cudownie... ale wiem jak jest ciężko... :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lut 13, 2011 19:52 Re: Belfaścik - łapka w gipsie,b tęskni za człowiekiem SchonŁódź

Catnaperka pisze:
Ciepła pisze:ja przewaznie z Lodzi zabieram polamance..
no i byla Latte..

Byłoby cudownie... ale wiem jak jest ciężko... :(

wiem Catnaperka,ale musze narazie zajac sie mloda i ja wyciagnac..
czy Belfaścik ma zlamana te lapke czy co :?:
bo jakos tego nie moge doczytac
Ostatnio edytowano Nie lut 13, 2011 19:56 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Ciepła

[następna]