Mam nowego kota.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 11, 2010 21:19 Mam nowego kota.

Gdy Kropcia czuła się coraz gorzej, 2 tygodnie temu pojawił się na mojej posesji duży, młody i wykastrowany kocurek. Kolejna ofiara opiekunów, którym przeszkadzał w urlopie. :evil:

Ponieważ ma zbyt duże stado kotów i jestem już zmęczona kocimi tragediami, zmierzam do redukcji liczby swoich kotów w sposób naturalny. Mam poważne problemy zdrowotne, a ciągłe choroby moich kotów, nie dają mi czasu na leczenie.
Szukam pilnie domu dla kawalera. Jest grzeczny, niekonfliktowy. Nie zaczepiają go nawet najbardziej bojowe z moich kocurów. Jest miziasty, duży i wykastrowany. Ma swój wątek na kociarni. Nazwaliśmy go Figaro.

Bardzo mi go żal, bo płacze mi pod oknami lub drzwiami. Przykro patrzeć jak z nadzieją patrzy na drzwi w taki sposób jak ponizej. :cry: Zdjęcie kiepskie, bo bardzo kocurek jest ruchliwy.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Czw sie 12, 2010 8:21 Re: Mam nowego kota.

A jednak postanowił się ujawnic. Piekny kawaler. Mocne kciuki za domek :ok:
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Czw sie 12, 2010 9:16 Re: Mam nowego kota.

Ładny chłopak. :D
za domek. :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw sie 12, 2010 10:08 Re: Mam nowego kota.

Figaro i Gacek spali dzisiaj na węglu. Łatwo domyslić się jak wyglądają po takiej nocce. :evil: I toto pcha się takie brudne do domu. Nie wiem dlaczego tak obaj lubią węgiel, skoro w kotłowni są przyzwoite legowiska i znacznie wygodniejsze niż eko-groszek.

Brudny Figaro zjadł śniadanie i rozłozył się na krześle w kuchni. Biedak szuka człowieka. :(

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Nie wrz 12, 2010 6:48 Re: Mam nowego kota.

Jest szansa na domek?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34