Prośba o klatkę pułapkę [Poznań] błagam, ważne!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 10, 2010 9:41 Prośba o klatkę pułapkę [Poznań] błagam, ważne!

Czy ktoś z Poznania lub okolic mógłby pożyczyć mi klatkę pułapkę?
Błagam,sprawa jest dla mnie bardzo bardzo ważna, gdy wyjechałam na urlop zaginął mój kotek, po 2 tyg bezowocnych poszukiwań zaczął sam pojawiać się na podwórku gdzie od kiedy zniknął wystawiam karmę, problem w tym że całkiem "zdziczał" boi się ludzi i nie reaguje na swoje imię. Wygląda, jakby chciał wejść na klatkę schodową ale zawsze ktoś go płoszy, jak do niego wyjść to ucieka.. nie mam innego pomysłu jak go złapać.
Akcja łapania może trochę potrwać, do tej karmy schodzą się inne dzikuski, ze 4 różne które widziałam, więc pewnie będą się łapać zamiast niego...

ewentualnie jeśli wypożyczenie będzie niemożliwe poradźcie, proszę gdzie mogę taką klatkę kupić? Czy może gdzieś w Poznaniu? (zależy mi na czasie)

z góry dziękuję za wszelką pomoc!

ina_83

Od: Wto sie 10, 2010 9:18

Post » Wto sie 10, 2010 14:13 Re: Prośba o klatkę pułapkę [Poznań] błagam, ważne!

zadzwoń na telefon który jest w linku http://www.kocipazur.org/index.php?id=221
może mamy jakąś wolną
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Wto sie 10, 2010 17:46 Re: Prośba o klatkę pułapkę [Poznań] błagam, ważne!

dziękuję Ci bardzo :1luvu: , udało się, klatka zaklepana, teraz niech się tylko da złapać

ina_83

Od: Wto sie 10, 2010 9:18

Post » Śro sie 11, 2010 8:40 Re: Prośba o klatkę pułapkę [Poznań] błagam, ważne!

Podobną sytuację miała moja znajoma. Na łapicę nie złapał się. Co zrobiła? Siedziała w nocy na schodach klatki schodowej.Drzwi wejściowe zablokowała , do klamki przywiązała sznurek i cierpliwie czekała.Powtarzała to kilka razy , aż w końcu się udało.

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06