Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Myszeńk@ pisze:Pozwolę sobie podrzucić Puchatkom wątek Mosia, ślicznego łobuza, który wpadł w ręce Erin66 w pewien zimowy wieczór:
viewtopic.php?f=13&t=107064
I poproszę o promowanie kocurrrai kontakt już bezpośrednio z opiekunką cfaniaka
Bardzo proszę o pomoc i wsparcie
Kocurro jest tego wart
Sis pisze:Mos jest chomiczkiem idealnym dla początkującego kociarza, kot bezproblemowy i zabawny, rozmruczany. To zdjęcia z poczatków pobytu w dt - teraz już nie jest taki szary
estre pisze:Otrzymałam wpłatę o takim tytule: NA KONTO PUCHATKOWA - WILMA
Tylko nie wiem od kogo. Bo ja nie wysyłałam nr konta osobie o nicku Wilma...
Jest to osoba o imionach Maria Jolanta i adres jest z Warszawy.
Proszę o info czyja to wpłata tutaj lub na pw.
Proszę także o info czy to wpłata za cały rok czy za jakiś mniejszy okres.
Na razie jej nie księguję ponieważ brak istotnych informacji
Serniczek pisze:estre pisze:Otrzymałam wpłatę o takim tytule: NA KONTO PUCHATKOWA - WILMA
Tylko nie wiem od kogo. Bo ja nie wysyłałam nr konta osobie o nicku Wilma...
Jest to osoba o imionach Maria Jolanta i adres jest z Warszawy.
Proszę o info czyja to wpłata tutaj lub na pw.
Proszę także o info czy to wpłata za cały rok czy za jakiś mniejszy okres.
Na razie jej nie księguję ponieważ brak istotnych informacji
Ta Pani to Osoba,które adoptowała ode mnie koteńkę znaleziona na cmentarzu-bo wbrew temu co czasem czytam o sobie na innych watkach-nie pomagam tylko rasowym w pseudohodowlach. Pani o nicku Wilma dała dom krówkowej kotce,znalezionej przeze mnie w ciężkim stanie-po odebraniu jej kociąt i pozostawieniu bez opieki przez osobe,która ją przygarnęła. Zabrałam ja i po pobycie i leczeniu w lecznicy-została wysterylizowana a Wilma stała sie Jej najlepszą Opiekunką. Kota została doleczona (miała tasiemca) i jest szczęśliwa w nowym domu. Wilma przekazała wtedy wsparcie dla Puchatkowa ze wskazaniem na koty u Zirrael. Dotację przekazałam. To było w czerwcu ubiegłego roku. Teraz jestem z Wilmą w kontakcie,mam wieści o kotce i ostatnio wysyłałam dane do przelewu.Za jaki okres-nie wiem-zaksieguj na razie jako jednorazowa wpłatę.Wilmo-bardzo dziękuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 149 gości