Lidziu jutro po południu w kociari chyba jest Basia z tego co pamiętam, ale nie wiem czy się nie mylę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziewczyny pisałam kiedyś o 2 kociakach z Juliusza w Sosnowcu matka z synkiem miałam je przywieźć do kociarni, ale kobieta się rozmysliła i powiedziała, że kociaki zostaną u niej. Dziś napisała do mnie sms-a że znów się rozmysliła i jak po nie nie przyjadę to je wywala na dwórniech babę szlag trafi
cholerna tupeciara dobrze, że dziś mi nie kazała przyjechać
dlaczego ludzie sa takimi kompletnymi bezmózgami
w środę jadę po kociaki i sobie chyba na kobiecie poużywam może kobita nabierze trochę rozumu
tak że w środę przywożę do kociarni 2 kociaki kotka chyba około 2 letnia a kociak chyba 4-5 miesięcy
Iweta pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny pisałam kiedyś o 2 kociakach z Juliusza w Sosnowcu matka z synkiem miałam je przywieźć do kociarni, ale kobieta się rozmysliła i powiedziała, że kociaki zostaną u niej. Dziś napisała do mnie sms-a że znów się rozmysliła i jak po nie nie przyjadę to je wywala na dwórniech babę szlag trafi
cholerna tupeciara dobrze, że dziś mi nie kazała przyjechać
dlaczego ludzie sa takimi kompletnymi bezmózgami
w środę jadę po kociaki i sobie chyba na kobiecie poużywam może kobita nabierze trochę rozumu
tak że w środę przywożę do kociarni 2 kociaki kotka chyba około 2 letnia a kociak chyba 4-5 miesięcy
Jutro będę na Juliuszu, co za $%^* ,ciekawe czy znam babe
Iweta pisze:Tak, tak odwiedziłam dziś ciocie Mar_tike , co prawda w domu nie w kociarni, ale rozmowa była w przeważającej części o kotach![]()
Nastepnym razem , może uda sie wpaść też do kociarni.
W drodze powrotnej odwiedziłam jeszcze ciocie Lidke i TŻ-ta, było na prawdę przyjemnie i też mam nadzieje, że jeszcze nie raz sie spotkamy
aassiiaa pisze:Przypominam, ze serwer traci waznosc 28. Na maile nie mam odpowiedzi, wiec zamieszczam ta informacje tutaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, muza_51 i 65 gości