Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 25, 2009 18:41

Kurcze Iwonka czy sytuacja u Ciebie nigdy się nie zmieni :( co za ludzie mieszkają w tym tazw świętym mieście :twisted:
Lidziu jutro po południu w kociari chyba jest Basia z tego co pamiętam, ale nie wiem czy się nie mylę :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie sty 25, 2009 20:39

8O o jeski - miasto może i ma święte miejsca ale gdzie dobro tam i zło. Jak można dokuczać komuś kto pomaga zwierzętom 8O
Ludzie jak są anonimowi w takim bloku-molochu to są tacy "mądrzy" że aż żal. :strach:
Hopp wąteczku do góry po pomoc dla Iwonki!
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Nie sty 25, 2009 22:19

Dziewczyny pisałam kiedyś o 2 kociakach z Juliusza w Sosnowcu matka z synkiem miałam je przywieźć do kociarni, ale kobieta się rozmysliła i powiedziała, że kociaki zostaną u niej. Dziś napisała do mnie sms-a że znów się rozmysliła i jak po nie nie przyjadę to je wywala na dwór :twisted: niech babę szlag trafi :twisted: cholerna tupeciara dobrze, że dziś mi nie kazała przyjechać :twisted: dlaczego ludzie sa takimi kompletnymi bezmózgami :twisted: w środę jadę po kociaki i sobie chyba na kobiecie poużywam może kobita nabierze trochę rozumu :twisted: tak że w środę przywożę do kociarni 2 kociaki kotka chyba około 2 letnia a kociak chyba 4-5 miesięcy :?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie sty 25, 2009 22:35

Ale pouzywaj jak juz koty beda bezpieczne.
Ludzie sa rzeczywiscie okropni. Zupelnie nie moge sobie wyobrazic jak mozna zwierzaka domowego wyrzucic. Patrze teraz na te moje mordki, ktore zawsze musza siedziec tam gdzie ja i naprawde to jest niepojete, jak mozna wyrzucic. A nawet pomyslec o tym:((

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie sty 25, 2009 23:31

terenia1 pisze:Dziewczyny pisałam kiedyś o 2 kociakach z Juliusza w Sosnowcu matka z synkiem miałam je przywieźć do kociarni, ale kobieta się rozmysliła i powiedziała, że kociaki zostaną u niej. Dziś napisała do mnie sms-a że znów się rozmysliła i jak po nie nie przyjadę to je wywala na dwór :twisted: niech babę szlag trafi :twisted: cholerna tupeciara dobrze, że dziś mi nie kazała przyjechać :twisted: dlaczego ludzie sa takimi kompletnymi bezmózgami :twisted: w środę jadę po kociaki i sobie chyba na kobiecie poużywam może kobita nabierze trochę rozumu :twisted: tak że w środę przywożę do kociarni 2 kociaki kotka chyba około 2 letnia a kociak chyba 4-5 miesięcy :?

Jutro będę na Juliuszu 8) , co za $%^* ,ciekawe czy znam babe :evil:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon sty 26, 2009 0:02

No dziewczyny liczę na Was - dajcie czadu :smokin:
Obrazek

Nesca38

Post » Pon sty 26, 2009 8:57

Iweta pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny pisałam kiedyś o 2 kociakach z Juliusza w Sosnowcu matka z synkiem miałam je przywieźć do kociarni, ale kobieta się rozmysliła i powiedziała, że kociaki zostaną u niej. Dziś napisała do mnie sms-a że znów się rozmysliła i jak po nie nie przyjadę to je wywala na dwór :twisted: niech babę szlag trafi :twisted: cholerna tupeciara dobrze, że dziś mi nie kazała przyjechać :twisted: dlaczego ludzie sa takimi kompletnymi bezmózgami :twisted: w środę jadę po kociaki i sobie chyba na kobiecie poużywam może kobita nabierze trochę rozumu :twisted: tak że w środę przywożę do kociarni 2 kociaki kotka chyba około 2 letnia a kociak chyba 4-5 miesięcy :?

Jutro będę na Juliuszu 8) , co za $%^* ,ciekawe czy znam babe :evil:

Co za babsztyl :evil: , oby jak najszybciej kicie trafiły do nas , nie rozumiem ludzi, po co biorą do siebie zwierzęta żeby po kilku latach sie ich pozbyć, ciekawe jak ich by tak potraktowano czy było by im miło :twisted:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon sty 26, 2009 18:35

hop do gory :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon sty 26, 2009 19:15

Hoooopsasasa w górę raz :D
Obrazek

Nesca38

Post » Pon sty 26, 2009 19:55

Dziś odwiedziła mnie ciocia Iwetka .Wymieniłysmy się bazarkowymi zdobyczami :wink: Pieniazki za bazarek Iwety wrzuce do skarbonki i rolicze zrobie na watku.

Dziś spłaciłam dlug w lecznicy i zapłaciłam za sterylke Żabki.

Z dobrych wieści to te że przedeszkole Mikusi się pomniejszyło.Do adopcji pojechał Kubuś i jeszcze jeden tymczasiak.Trzymamy kciuki za dobre domki :ok:

Niestety jak wszedzie dobre wieści ze zlymi sie przeplatają :?
Byłam z Majką u weta .Została odrobaczona bo w sobote zwymiotowała glistę.Niestety zanim dojechłam do kociarni srodek na robale zostal zwrócony.
Ogonek też nie taki super.Część ogonka slicznie zarosła niestety część się slimaczy i wyszla ropa.Dziś usunieto szwy i wyczyszczonao ranę .p.ela załozyła porzadny opatrunek na kikutek.Być może robale +ta ropa sprawia ze Maja niestety niedomaga.Trzymaj sie maleńka .Kurczę martwię sie o nią:(

Wzięłam tez Szreka na kontrolke .Wszystko oki.Do srody na antybiotyku.
Własnie mialam pisac jakie to spokojne i wystraszone kociasko,ale...

Przed sekunda Beatka dzwoniła że ją Szrek ugryzł 8OTeRESA zaleciła wode utrlenioną +rivanol ,jak spirytus doustnie(mamy na kociarni do dezynfekcji ran 8) )Będzie dobrze Beatko.Trzymaj się :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon sty 26, 2009 21:45

Bonsai jest bezpieczna :wink:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Pon sty 26, 2009 21:51

Tak, tak odwiedziłam dziś ciocie Mar_tike , co prawda w domu nie w kociarni, ale rozmowa była w przeważającej części o kotach :lol:
Nastepnym razem , może uda sie wpaść też do kociarni.
W drodze powrotnej odwiedziłam jeszcze ciocie Lidke i TŻ-ta, było na prawdę przyjemnie i też mam nadzieje, że jeszcze nie raz sie spotkamy :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon sty 26, 2009 22:40

Przypominam, ze serwer traci waznosc 28. Na maile nie mam odpowiedzi, wiec zamieszczam ta informacje tutaj.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto sty 27, 2009 8:18

Iweta pisze:Tak, tak odwiedziłam dziś ciocie Mar_tike , co prawda w domu nie w kociarni, ale rozmowa była w przeważającej części o kotach :lol:
Nastepnym razem , może uda sie wpaść też do kociarni.
W drodze powrotnej odwiedziłam jeszcze ciocie Lidke i TŻ-ta, było na prawdę przyjemnie i też mam nadzieje, że jeszcze nie raz sie spotkamy :D

Zapraszamy Iwetko ponownie ,miło było :D

Majka bezogonka pojechala na tymczas do Mikusia :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sty 27, 2009 15:38

aassiiaa pisze:Przypominam, ze serwer traci waznosc 28. Na maile nie mam odpowiedzi, wiec zamieszczam ta informacje tutaj.

A o co tu chodzi :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]