TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 25, 2014 20:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Oby było dobrze dla kota :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sty 25, 2014 22:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Wielkie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie sty 26, 2014 12:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Kciuki :ok: :ok: :ok:
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Nie sty 26, 2014 19:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Dzięki za kciuki , ale Pani nie przyszła , napisała mi że mąż sie nie zgadza :(:(:(
Trudno , może jeszcze kiedyś , kogoś zauroczy Czorcik , choć już czeka u mnie 5 lat , ech miałam nadzieje , ale tak to już jest ...

Fibi po raz kolejny zsikał sie pod siebie , wiem że podczas leczenia bólu kręgosłupa i miednicy mógł sikać pod siebie , ale co teraz sie dzieje :(:(:(

Dziś jak wracałam z os A gdzie codziennie jeżdżę zrobić kotu choremu na cukrzyce zastrzyk , to przy rądzie szła kobieta z psem , oczywiście bez smyczy i wbiegł pod koło autobusu , i gdyby nie szybka reakcja kierowcy pies byłby rozjechany , szacun dla kierowcy bo przeciez nie zawsze da sie wyhamować a baty dla właściciela psa !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sty 26, 2014 19:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

To nie był TEN domek :( Może kiedyś Czorcio trafi na swojego człowieka :ok: :ok: :ok:

Fibisiu co z tobą piesku? :( :ok: :ok: :ok: wielkie za zdrówko!

Co za durna baba :evil:
Przecież wystarczyło, aby kierowca patrzył akurat w boczne lusterko, czy może wyjechać z przystanku i nie zauważył by pieska :evil:
Cholera jasna w końcu po coś mamy przepisy o wyprowadzaniu psów na smyczy :evil:

Mam nadzieję że ją obsobaczyłaś porządnie :evil:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sty 26, 2014 20:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

phantasmagori pisze:To nie był TEN domek :( Może kiedyś Czorcio trafi na swojego człowieka :ok: :ok: :ok:

Fibisiu co z tobą piesku? :( :ok: :ok: :ok: wielkie za zdrówko!

Co za durna baba :evil:
Przecież wystarczyło, aby kierowca patrzył akurat w boczne lusterko, czy może wyjechać z przystanku i nie zauważył by pieska :evil:
Cholera jasna w końcu po coś mamy przepisy o wyprowadzaniu psów na smyczy :evil:

Mam nadzieję że ją obsobaczyłaś porządnie :evil:

Niestety w tym momencie jechałam w autobusie i siedziałam na pierwszym siedzeniu i wszystko widziałam , ale i tak pod nosem wykrzyczałam , cholera a gdzie smycz !!! Az kierowca sie na mnie spojrzał i bez słów zrozumiał co miałam na mysi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 26, 2014 22:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Czorcik jest śliczny, pewnie nie cieszyłby się gdyby wiedział, że szuka domu :mrgreen: A pani jest w porządku - dała znać, że nie może go wziąć. Szkoda mi jej, chciałaby zwierzaka, a nie może mieć. Trudno jest żyć po swojemu, jeżeli nie mieszka się samemu.

A przy okazji - dziewczyny - w krakvecie startuje w styczniu Przystań Ocalenie - może wiecie, a jak nie to uprzejmie donoszę :mrgreen:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pon sty 27, 2014 3:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

marivel pisze:Czorcik jest śliczny, pewnie nie cieszyłby się gdyby wiedział, że szuka domu :mrgreen: A pani jest w porządku - dała znać, że nie może go wziąć. Szkoda mi jej, chciałaby zwierzaka, a nie może mieć. Trudno jest żyć po swojemu, jeżeli nie mieszka się samemu.

A przy okazji - dziewczyny - w krakvecie startuje w styczniu Przystań Ocalenie - może wiecie, a jak nie to uprzejmie donoszę :mrgreen:

Czorcikowi u mnie nie jest źle , ale jakby ktoś u kogo by mu było jeszcze lepiej to może i by ...

A co do Przystani wiem, juz głosowałam i udostępniam na FB i Was tez o to prosze :)

Nie mogę spać , bo za kilka godzin mam komisje z adm , bo zalewam sąsiadkę i chyba wiem dlaczego , spłuczka mi przecieka i mimo zabezpieczeń chyba będę winna , boje sie :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 27, 2014 21:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

No i jednak zalewanie z mojej winy no i grozi mi nawet wymiana pionu ale to już na koszt adm , o ole bedzie a za przyłącze które przecieka to juz adm nie zapłaci , no i zawory mam już tak mocno przerdzewiałe że w każdej chwile zacznie ciekną i z nich :(

No a jutro do weta jadę z Matyldzia na jak tarantuli a i z Fibim też bo ma problem z nietrzymaniem moczu :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 27, 2014 23:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Justyś ja się postaram wspomóc Cie w kosztach wymiany tego zaworu i przyłącza jakimś groszem.
Tyle, że mogę dopiero po połowie lutego , do tego czasu kicha u mnie z kasą :(
Mam nadzieję że sąsiedzi nie będą czynili roszczeń :(

Za Matyldzię, Fibisia wielkie :ok: :ok: :ok: Za resztę również :ok: :ok: :ok:

W sobotę jadę na wizytę PoA do Sroczek, jeśli wyrobimy z czasem, postaramy się wpaść choć na spacer z pieskami.
Tu niestety też obiecać nic nie mogę, wszystko zależy jak Adam zjedzie do domu.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto sty 28, 2014 18:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Poobiednia sjesta :wink:

Obrazek

Junior i senior czyli... kolejna zagadka Tyskich Mruczków :wink:

Obrazek

I powabna panienka Noemi :D

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto sty 28, 2014 19:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

phantasmagori pisze:Poobiednia sjesta :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Matko! Sa wspaniali! :1luvu: a ja Ich mialam jutro wszystkich poznac, poglaskac, wysciskac i zachwycac sie! i jak zawsze mam pecha!
a takie smakolyki mam dla Tych pieknosci ze az plakac mi sie chce ze jutro ich nie dowioze... no co za niesprawiedliwosc :evil:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto sty 28, 2014 21:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Szkoda :(
Ale może kiedyś uda Ci się odwiedzić Justę i zwierzaczki :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro sty 29, 2014 0:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

phantasmagori pisze:Justyś ja się postaram wspomóc Cie w kosztach wymiany tego zaworu i przyłącza jakimś groszem.
Tyle, że mogę dopiero po połowie lutego , do tego czasu kicha u mnie z kasą :(
Mam nadzieję że sąsiedzi nie będą czynili roszczeń :(

Za Matyldzię, Fibisia wielkie :ok: :ok: :ok: Za resztę również :ok: :ok: :ok:

W sobotę jadę na wizytę PoA do Sroczek, jeśli wyrobimy z czasem, postaramy się wpaść choć na spacer z pieskami.
Tu niestety też obiecać nic nie mogę, wszystko zależy jak Adam zjedzie do domu.

Kochana nie wiem jak Ci dziękować :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzięki tez za wstawianie fotek :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sty 29, 2014 0:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

AgaS1987 pisze:
phantasmagori pisze:Poobiednia sjesta :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Matko! Sa wspaniali! :1luvu: a ja Ich mialam jutro wszystkich poznac, poglaskac, wysciskac i zachwycac sie! i jak zawsze mam pecha!
a takie smakolyki mam dla Tych pieknosci ze az plakac mi sie chce ze jutro ich nie dowioze... no co za niesprawiedliwosc :evil:

Kochana jeszcze wszystko przed Tobą , ale pamiętaj będzie karniak :wink: Moje zwierzaki nie odpuszczają :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]