Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:i wszystkie dziewczyny które były zawsze wiernie z Promysiem na jego osobistym wątku a teraz są z nami rzadko tak jak Sonia, Catnaperka, Wielbłądzio, Secret Fire,Irlandzka Myszka, Basica i wszystkie których nie wymieniłam,też bardzo zapraszamy na Promysiowe Świętowanie w maju pod magnoliami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CatAngel pisze:Dziewczyny dzięki Wam wszystkim PROMYCZEK nadal żyje, został zauważony przez Erin, potem wielka akcja szukania mu domu, znalazł się DT u cudownej Iwonki![]()
tego Promyczek potrzebował tak naprawdę do szczęścia a także osób które okazują mu miłość
choćby tutaj na forum
Promyk nas wszystkich na wątku połączył. To jest kolejny przykład gdzie zwierze potrafi zjednoczyć ludzi, chciażby taka Mazurka
która to samo uczyniła.
Te dwa koty są i zawsze będą wyjątkowe![]()
Poza tym nie bez powodu kot zwie się Promyk. Promyczek nadzieji ten kociak nam dajeOn się nie poddaje bo chce żyć
Nadal trzymam magiczne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze::dance:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Księże PROMYŚ ma wszystkie testy UJEMNE !!!
ma też wygojoną całkowicie nadżerkę!!
koniec z oddzielnymi miskami i łyżkami,koniec z pilnowaniem aby nie polizał się z innymi kiciami,koniec zabraniania suchego,koniec więzienia !!!!
w zw. z powyższym Promyś ,całkiem na legalu,zostaje połączony z Trisią oraz lada dzień pozna powabną Devi,oraz subtelną Fionkę!!!
ma wprawdzie zaczerwienione dziąsełka co już w tej chwili może świadczyć tylko o nosicielstwie kk i trzeba bardziej pilnować jego ząbków oraz rozważyć zastrzyki uodparniające z Zylexisu raz na jakiś czas, ale to wszystko pikuś w porównaniu z tym że teraz już przed Promysiem tylko szczęśliwe i beztroskie życie w otoczeniu "kociaków"......palm pikuś..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teraz tylko muszę pokombinowac jak do nich wszystkich dołaczyć Carlita bo przebywanie w towarzystwie kotów wyrażnie mu słuzy
smarti pisze:Pytanie od mojego TŻ-ta:czy TIR wina wystarczy???
CatAngel pisze:
To się czułoże będzie zdrowy i będzie żył
![]()
![]()
![]()
Edit: Przecież był pod TWOJĄ DOBRĄ OPIEKĄ
smarti pisze:i wszystkie dziewczyny które były zawsze wiernie z Promysiem na jego osobistym wątku a teraz są z nami rzadko tak jak Sonia, Catnaperka, Wielbłądzio, Secret Fire,Irlandzka Myszka, Basica i wszystkie których nie wymieniłam,też bardzo zapraszamy na Promysiowe Świętowanie w maju pod magnoliami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:noooo
Marzenia11 pisze:smarti pisze:...a wiesz że na "pierogowej"Gibutek jest,jak najbardziej...![]()
ano jest![]()
![]()
![]()
no to git!
![]()
![]()
![]()
swiętowanie robi swojeale liczyć umiem, spoko
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:I chciałam jedynie tak sobie, przypadkowo zupełniezauwazyć, ze co poniektórzy mają nieaktualne banerki w podpisie
![]()
na poważnie: proponuję zamianę banerka na taki z tekstem o konieczności uzbierania brakującej kwoty (czyli jakiś tekścik o istnieniu długu itp.)..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Marzenia jestem jestem na pierogowej. Wiesz jeśli chodzi o pierogi to ja się skrzywdzić nie dam![]()
![]()
Szalony Kot pisze:Kicie trzeba dobrze nakarmić, nim się do Smarti przyjedzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości