GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 21:20 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

:kotek:Mam nie tylko ciocie, ale i wuja. A teraz pokażę Wam, gdzie mieszkam, na specjalną prośbę cioci dagmary-olgi :kotek:

Obrazek

To jest skóra, którą pomyliłem z kuwetą, ale to był pierwszy dzień, byłem trochę zakręcony

Obrazek

Muszę wreszcie złapać ten złoty guzik

Obrazek

Czasem wyglądam jak wzór na kocu, a nie jak kocur

Obrazek

Zastanawiam się, co będzie na kolację

Obrazek

wlazłem pod stół, bo mnie głowa rozbolała od tych zdjęć
Ostatnio edytowano Pt gru 17, 2010 11:50 przez Fanszeta, łącznie edytowano 1 raz
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw gru 16, 2010 21:30 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Mój słodziak kochany :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw gru 16, 2010 21:52 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Jestem usatysfakcjonowana fotami :D
Cudny kot i widać, że na właściwym miejscu.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw gru 16, 2010 22:15 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Bardzo proszę o zamieszczanie fotek w dozwolonym na miau rozmiarze,
to znaczy maksymalnie 640 pikseli na dłuższym boku. Większe - w postaci miniaturek.
Za duże fotki będą zamieniane na linki i czekały na "poprawkę".
:idea: http://imageshack.us/ oferuje bardzo wygodne zmniejszanie podczas uploadu.

:arrow: Screen z podpowiedzią
:idea: Na samym dole strony ImageShacka jest pole wyboru języka - można mieć po polsku. 8)
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Czw gru 16, 2010 22:20 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Ale sie ciesze, ze Herbatnik zostaje u rodzicow Fanszety! :)

wyprzystojnial :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Czw gru 16, 2010 22:49 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Właściwy kot na właściwym miejscu. :wink: :1luvu:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw gru 16, 2010 23:25 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Ale słodko wygląda w domowych pieleszach :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw gru 16, 2010 23:28 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

ewung pisze:Ale słodko wygląda w domowych pieleszach :-)

A szczególnie na tej skórze, którą pomylił z kuwetą :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt gru 17, 2010 8:52 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Cudne zakończenie. Wszystkiego dobrego Herbatniczku vel Paco :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 17, 2010 8:57 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Dzięki wszystkim za życzenia i ciepłe słowa :1luvu: . A Herbatniczek z tej radości, że ma stały domek i nie musi się już nigdzie przeprowadzać... zaczął regularnie się wypróżniać. Żeby nie martwić swojej nowej Dużej :ryk: Czy on nie jest kochany i mądry?
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pt gru 17, 2010 12:04 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Udało mi się zmniejszyć zdjęcia. Najpier komp zawiesił mi się kilka razy :evil: , potem imageshack zaczął domagać się ode mnie nowej wersji Flash Playera :evil: , choć jedno zdjęcie zmniejszył mi na starej. Massssssssakra.Wróciłam więc na fotosik i zaczęłam kreować nowe kody zdjęć 500px, co kolwiek miałby to znaczyć. Wyszło mniejsze, myślę sobie, ok. Wklejam pod stary kod i co widzę: różni się tylko trzema literami.(upłynęły jakieś 2 godziny, zanim do tego doszłam :mrgreen: )
Więc we wszystkich 5 kodach te litery dopisałam. I wyszlo.
Wyglądało to tak:
[img]http://xxxxxxxxxxxmed.jpg[/img]

I zadziałało (zjęło ok 5 minut), dopisanie trzech liter na kodzie każdego dużego zdjęcia,i mamy małe zdjęcie, dla mnie BOMBA
Przepraszam, że zawracam głowę offami, ale dla mnie to czarna magia 8O .

Fanszeta

Post » Pt gru 17, 2010 12:08 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

piękne foty, dziękuję Herbatnikowi :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 20, 2010 8:07 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Herbatnik rozkwita. Skończył kurację antybiotykiem, sierść ma błyszczącą i pięknie się bawi w łapanie ulubionego złotego guziczka na sznurku. Wczoraj siedział u mnie na kolanach i nawet mu się podobało. Jednak preferuje siedzenie obok człowieka i wtulanie się łepkiem.

Jak wspominałam, w zeszłym tygodniu znalazł się domek, który wziąłby Herbatniczka jako trzeciego kota. Bardzo dobry domek, z dwoma kocimi staruszkami, 14- latkiem i chyba 17-latkiem. Państwo szukali kota spokojnego, starszego. No i zgodzili się wziąć Bułeczkę, kotkę kilkuletnią z okolic ul. 3-maja, spokojniutką, bardzo oswojoną. Stwierdzili, że żeński pierwiastek trochę ukulturalni kocurki. Bułeczka wczoraj miała sesję zdjęciową przy kociej budce, w której mieszka. Dzisiaj albo jutro trafi do domku. To już drugi domek, który Herbatnik pomógł znaleźć innemu kotu.

Fanszeta

Post » Pon gru 20, 2010 12:15 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Święta, czas cudów!
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon gru 20, 2010 18:33 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie. Pako w DS.

Czarna Fasolka pozdrawia najsłodziej, jak potrafi. A potrafi :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]