Bielskie BiedyII-Guliwerek w domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 16:56 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA:(:(

Berni, będzie dobrze, trzymamy baaaaardzo mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto lis 24, 2009 19:34 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA:(:(

ja trzymam mocno kciuki, musi się udać. po prostu musi !

berni gdybyś TY ich nie zabrała to ich by już na pewno nie było, więc nie p^*&^*&&(nawe nie mogę nic w tym momencie posłać - dziś kolejny lekarz teraz już prywanie :( i kolejne recepty :( )
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto lis 24, 2009 21:50 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA:(:(

swiat stał sie biedniejszy o trzy małe istotki ['] ['] [']

nawet nie miały imion....a własciwie miały
To była Dziewczynka, Czarnuszek z Obcietymi Pazurkami, Czarnuszek z Nieobcietymi Pazurkami
Dziewczynkę zapamietam jak w piatkowy wieczór kreciła sie w kółko za własnym ogonkiem..miała sliczny brzusio w kropeczki delikatne-była taka wesola i malutka.I jak pacała malusią łapką myszke. Czarnuszki miały piekną przedłuzaną sierść i biale włoski w uszkach. I były bardzo waleczne. Do dzis boli mnie reką w która Dziewczynka mnie ugryzła...łapałymy je równo tydzien temu....

niech sie uda pozostałej dwójce...prosze mi je zostawić.....

Obrazek ostatnie wspólne zdjecie, sobotnie popołudnie, jestesmy zdrowe i własnie skonczyłysmy brykać...

przepraszam Maluszki......
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto lis 24, 2009 21:55 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

Smutne wieści :( , może choć pozostałej dwójce sie uda - kciuki dla maluszków :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 24, 2009 22:03 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

Berni - współczuję.
Ale nie przepraszaj. Dałaś im szansę - to los nie dał...
Niech da tej dwójce.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto lis 24, 2009 22:15 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

wierzylam ze dadza rade..

okropne to wszystko, okropna bezsilnosc

bardzo mi przykro
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Wto lis 24, 2009 22:57 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

A myslałąś o surowicy od ozdrowieńca albo od regularnie szczepionego kota? U Kingi w. surowica uratowała życie.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro lis 25, 2009 7:07 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

przykro mi bardzo :cry:
trzymamy mocno za pozostała dwójeczke :ok: :ok:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro lis 25, 2009 7:41 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

kociaki dostały surowice w niedziele. Caniserin. Dostają teraz zilexis jeszcze.
Kiedy dostawały surowice Dziewczynka miała juz objawy tzn wymiotowała i nie chciała jeść. Czarnuszki nie chciały jeść. Dwa buraski były zupelnie ok.

niestety to moja wina. Nie zareagowałam odpowiednio wczesnie. W czwartek mała rzygneła kłakami. To powinno być juz czerwonym alarmem a ja stwierdzialam ze teraz sie sporo myją to pewnie sie zaklaczyła. Do tego robaki, bo brzusie miały aż pękate. Bawiły się, jadły....ale przeciez powinnam wiedzieć, przeczuć, przewidzieć...Gdyby zaraz w czwartek dostaly surowice...

Zasnęły cicho pod kroplówkami. Jeden czarnuszek został uśpiony, nie było sensu..umarłby w nocy.

Mam schize czy reszta nie zachoruje. Wszytsko mam poszczepione, małe kociaki (Maja, Jinks, Zajaczki, Płatek - dwukrotnie), reszta doroslych albo raz (Pampelka, Bystrzak, Bambi, Wiesia, Śnieżek, Fela) albo kilkukrotnie (Tajfunik i moje koty)....w nocy co chwilka słysze rzygajace koty, wstaje sprawdzam, szukam wszystkich. Sypie chrupki czy jedzą, odnotowuje kto pije wodę, wyciagam wędki czy sie bawią....

berni

Post » Śro lis 25, 2009 8:05 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

Berni...straszne to :cry:
Ale jaka w tym Twoja wina...no proszę Cię...
Smutno.

Niech te dwa przeżyją. Niech.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lis 25, 2009 9:13 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

Berni, jaka jest w tym Twoja wina. Przecież pawik u kociaka nie oznacza od razu PP. Robale, wcześniej nie wiadomo co jadły. Tym bardziej , że jadły, że się bawiły :(
Nawet nie wiesz jak mi przykro :(
Oby się tym dwóm udało :ok:

['] ['] [']
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro lis 25, 2009 9:30 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

Tak mi okropnie smutno Berni... Dla Maluszków [']['][']
to nie Twoja wina Głuptasie
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro lis 25, 2009 9:38 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

Nie zawaliłaś, to ten świat źle urządzony :(
jak się ma pozostała dwójeczka?

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro lis 25, 2009 10:14 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

Duzy Buranio super, to wszystko jest jakby poza nim. Zero objawów, jakichkolwiek. Bryka, je sam chetnie i dużo. Nie chce zapeszyć, ale o niego chyba sie nie muszę martwić. Dostaje wszytskie leki (surowice, zilexis), wiec chyba będzie z nim ok. W sumie mogłabym go zabrać, ale nie chce zeby Mały Buranio był sam. A on tak se...strasznie sie boję..i tak bym chciała żeby sie udało...

berni

Post » Śro lis 25, 2009 10:56 Re: Bielskie BiedyII-nowe b. chore PANLEKOPENIA [']['][']

Berni, mocne kciuki trzymam.
Myślę cieplutko.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia][następna]