Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
silesius pisze:Kotka dziś podrapala mnie po dłoni, to znak zeby coś napisać. Właśnie zaglądam na CUD z pierwszej strony.Pamietam jak niedawno było ponad 50 kotów w schronie. Teraz ich ilość zmalała. Pamiętam zeszłoroczne rozliczenie z wydatków, widze że juz od jakiegoś czasu jest mały, ale stabilny plus. To ważne. Bardzo łatwo narobić długów które potem mogą być pretekstem do zaprzestania opieki nad kotami.
To wszystko zasługa tych kilku oddanych osób. Bazarki, osobiste zaangażowanie, praca. Ujmując to według znanej maksymy Churchilla, którą parafrazując mozna ująć w te słowa : tak wiele kotów zawdzięcza życie tak nielicznym. Opolskie koty mogą być dumne, mając taki mecenat.
silesius pisze:A kicia, za to że zaatakowała moją dłoń - otrzymała sezonowy przegląd futra, uszu, zębów i straciła końce pazurówja tu rządzę
Boo77 pisze:A Miron w sobotę bawił się ze mną w łapkiW wyniku czego wyglądam jak po spotkaniu z Freddy Krugerem
I on, oprócz świetnej zabawy oczywiście, nie odczuł żadnych konsekwencji swych czynów
I gdzie tu sprawiedliwość?????
Boo77 pisze:Matylda, jako kot niepełnosprawny, nie skaczący wchodzi na kanapy i łóżka wspinając się więc nie obcinamy jej pazurów. W jej wydaniu wygląda to tak, że ona zarzuca przednie łapy na mebel, wbija mocno pazury i podciąga resztę kota na łóżko. Bardzo często przychodzi do nas w nocy do łóżka właśnie w ten sposób. I bardzo często na brzegu, którym Tylda wchodzi do łóżka leży moja noga...
iskra666 pisze:Jakie wiosenne porządkiWszystkie koty na pierwszej stronie
A Salmana możecie zgłosić do
http://www.catsthatlooklikehitler.com/c ... igmiaow.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 61 gości