Wątek Zdrojowych......

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 15, 2012 22:51 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

Co słychać u Joli? Udało się zapanować nad świerzbem?

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pon lut 27, 2012 17:48 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

agiag, dzieki za oferte ogloszen :1luvu: Dostalas juz jakies teksty/ zdjecia?

Jako, ze tez kiedys oferowalam wykupienie ogloszen dla Buziaka, zamowie na dniach troche jedzenia dla kotkow, zeby nie dublowac ogloszen. Przy okazji, moze ktos wie, ktora Jossere preferuja koty zdrojowe?

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pon lut 27, 2012 18:03 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

popi pisze:agiag, dzieki za oferte ogloszen :1luvu: Dostalas juz jakies teksty/ zdjecia?

Jako, ze tez kiedys oferowalam wykupienie ogloszen dla Buziaka, zamowie na dniach troche jedzenia dla kotkow, zeby nie dublowac ogloszen. Przy okazji, moze ktos wie, ktora Jossere preferuja koty zdrojowe?

Obawiam się, że agiag nie dostała żadnych zdjęć ani tekstów. Nadal czekam, że Jola udostępni mi potrzebne informacje i zdjęcia, a ja będę mogła przekazać je agiag do zrobienia ogłoszeń :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lut 27, 2012 18:12 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

No to poczekamy - teraz już powoli wiosna się zaczyna, może łatwiej będzie wszystko ogarnąć; moja oferta ogłoszeń jest bezterminowa :)
A jak się Jola czuje? I czy epidemię świerzba minęła?

Popi, super, jeśli możesz teraz karmę Zdrojowym zamówić. Ja kupowałam Zdrojowym dwa rodzaje jossery - josicat i classic; z tego co pamiętam to classic zdecydowanie bardziej wolały (ale ostatnio classic nie było i tą pierwszą wysłałam, mam nadzieję, że zjadły :oops: )

agiag

Post » Pon lut 27, 2012 18:28 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

Dziekuje :D Jesli bedzie, to zamowie classic.

Tez mam nadzieje, ze Jola przekaze wkrotce potrzebne info do ogloszen. No i ze z wiosna poczuje sie troche lepiej :ok:

popi

Post » Pt mar 02, 2012 11:59 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

Niestety nie bylo classic, zamowilam culinesse (czy tak jakos) i troche puszek i zwirku. Pewnie juz doszlo; mam nadzieje, ze kotkom bedzie smakowac :)

Moze ktos jeszcze moglby wspomoc Zdrojowe? Wiem, ze Jola nic nie pisze, ale prosze - nie zapominajmy o niej i jej podopiecznych!

Milego dnia :1luvu:

popi

Post » Pt mar 02, 2012 13:00 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

popi pisze:Niestety nie bylo classic, zamowilam culinesse (czy tak jakos) i troche puszek i zwirku. Pewnie juz doszlo; mam nadzieje, ze kotkom bedzie smakowac :)

Moze ktos jeszcze moglby wspomoc Zdrojowe? Wiem, ze Jola nic nie pisze, ale prosze - nie zapominajmy o niej i jej podopiecznych!

Milego dnia :1luvu:

Nie zapominam.Pozdrawiam Jolę :1luvu: Niestety wspomóc nie mogę nad czym ubolewam :oops:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt mar 02, 2012 18:18 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

Dziekuje welinko :1luvu: Cieple mysli i dobre slowa sa bardzo wazne.

Wlasnie to mialam na mysli w poscie wyzej :oops: Wiem, ze sie ciezko czyta same smutki, ze zniecheca brak swiezych wiesci...tak bym chciala, zeby Jola wreszcie wrocila, zeby watek odzyl. Pamietacie, ilu przyjaciol mial Zajonc - na prezydenta mogl smialo startowac :wink:

popi

Post » Pt mar 02, 2012 18:27 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

popi pisze:Dziekuje welinko :1luvu: Cieple mysli i dobre slowa sa bardzo wazne.

Wlasnie to mialam na mysli w poscie wyzej :oops: Wiem, ze sie ciezko czyta same smutki, ze zniecheca brak swiezych wiesci...tak bym chciala, zeby Jola wreszcie wrocila, zeby watek odzyl. Pamietacie, ilu przyjaciol mial Zajonc - na prezydenta mogl smialo startowac :wink:

Nooo i jak robię sobie jajecznicę na masełku zawsze myślę o Joli i jej zwierzakach :lol: .Wiem,że to żadne pocieszenie dla Joli,ale chcę żeby wiedziała,że choć jej nie znałam za czasów Zajonca są chwile kiedy o niej myślę.. :ok:

welina

Post » Pt mar 02, 2012 18:35 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

Hehe, mam tak samo z jajecznica - jajuszka na maselku :ryk:

I zawsze, kiedy :wink: patrze na bawiace sie w kartonach koty, przypomina mi sie zabawa w "bezdomne koty"...prawdziwy majstersztyk :D

popi

Post » Pt mar 02, 2012 18:38 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

popi pisze:Hehe, mam tak samo z jajecznica - jajuszka na maselku :ryk:

I zawsze, kiedy :wink: patrze na bawiace sie w kartonach koty, przypomina mi sie zabawa w "bezdomne koty"...prawdziwy majstersztyk :D

A ja jeszcze jestem zakochana w zdjęciu,które zrobiła Jola.Trybulka z myszą w zębach ( zaradna dziewczynka ) :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Pt mar 02, 2012 18:46 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

Oj, chyba nie pamietam tego zdjecia :oops: Ale uwielbiam historyjke jak ktorys z "dzieciakow" wlazl w torbe goscia i Zajonc mial ogromna nadzieje, ze gosc malucha wyniesie :ryk:

popi

Post » Sob mar 03, 2012 14:08 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

popi pisze:Oj, chyba nie pamietam tego zdjecia :oops: Ale uwielbiam historyjke jak ktorys z "dzieciakow" wlazl w torbe goscia i Zajonc mial ogromna nadzieje, ze gosc malucha wyniesie :ryk:

Było na pierwszej stronie ,ale poznikały zdjęcia.Bardzo żałuję ,bo jak było mi smutno zawsze oglądałam to zdjęcie i mnie rozśmieszało.Chociaż zalatywało horrorem :strach: .Przepraszam myszko :oops:

welina

Post » Śro mar 07, 2012 18:19 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

Juz widac zdjecia i jak zywo - tyle razy je ogladalam i nigdy tej myszki nie zauwazylam :!: Teraz dopiero po powiekszeniu zdjecia widze...hmm chyba wolalam wersje buro-pstrokatej Trybulki 8)

popi

Post » Śro mar 07, 2012 23:53 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-Buziak szuka domu.

Jolu, ma nadzieję, że do Zdroju powoli zbliża się wiosna, a z nią radości trochę się pojawi.
Pozdrawiam ciepło.

agiag

[poprzednia][następna]