K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 10:46 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

szybkie pytanie: na kogo kontakt w ogloszeniach Felka?
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pon mar 15, 2010 10:46 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

noemik pisze:może na Bałuckiego Dymitra by Pani przyjęła?

Nie sądzę, żeby to był dobry pomysł. Pani nie sprawia wrażenia szczęśliwej, że te koty karmi.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon mar 15, 2010 10:49 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Malinka i Brzoskwinka nie mają jednak domu, Pani siostra przyniosła kocurka, cóż, szkoda, tym razem szczęście uśmiechnęło się do innego futra, a dziewczyny pięknieją, charaktery im się rysują, i zamieszkają na czas jakiś w dębicy.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon mar 15, 2010 11:00 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

j3nny pisze:Kikur nie w domu?

Nie ma, ucho dalej w leczeniu (tym razem drugie :twisted: )
Wieczorem roześle nowe ogłoszenia.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 15, 2010 11:18 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Akima pisze:Odnawiam dzisiaj allegro. Kogo nie ogłaszać bo ma już dom z tych nowych ? Agłaja, Dusia, Aisza ?

Prosze o info.

Podpinam się jak zwykle bezczelnie pod fundacyjne ogłoszenia i prosze o Gucia. Podaj mi "normalny" e-mail, to wyślę nowe ładne zdjęcia. Ja sama nie robię ogłoszeń z bardzo prostej przyczyny-nigdy nic z moich własnych ogłoszeń nie poszło, jak ktoś inny je robi, to lepiej lub gorzej, ale JAKOŚ idzie. Więc przestałam się wysilać na darmo :wink:
Jak pewna pani sie nie rozmysli, to w weekend Franek idzie do nowego domu. Trzymajcie kciuki-jestem zmęczona piątką tymczasów, które są u mnie od ponad pół roku.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon mar 15, 2010 11:24 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Dziękuje za podanie, a właściwie nie podanie kto ma dzisiaj dyżur w KV w Hucie...........

Przypominam że potrzebuję tymczasowy tymczas dla Nali od 23 do 26 marca.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon mar 15, 2010 11:28 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Etiopia, grafik jest na stronie krakvetu pod linkiem kontakt -> dyżury lekarzy.
Zmeniili, wreszcie jest marcowy. Mam nadzieję, że aktualny.
Dziś w hucie jest teraz e.chwastowska, potem s. jakóbczyk-bodek.czyli nie za fajnie. :-/
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon mar 15, 2010 11:31 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

noemik pisze:Etiopia, grafik jest na stronie krakvetu pod linkiem kontakt -> dyżury lekarzy.
Zmeinili, wreszcie jest marcowy.
Dziś w hucie jest teraz e.chwastowska, potem s. jakóbczyk-bodek

Noemik gdzie jest grafik wiem ......

Gdyby mi się otwierał to bym wczoraj nie prosiła o podanie.

Do Chwastowskiej za dopłatą nie pójdę....

A ta druga doktor jakaś sensowna ??

Ewentualnie kto jest jutro?
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon mar 15, 2010 11:32 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

żadnej z nich nie polecam.

ta druga młoda. niedoświadczona jeszcze.

jutro jest orzeł i kobiałka wg grafika.
Obrazek

noemik

Post » Pon mar 15, 2010 11:34 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

noemik pisze:żadnej z nich nie polecam.

Ok no to jutro się wybiorę. Choć obu panów nie lubię ......
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon mar 15, 2010 12:02 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tosza pisze:
Akima pisze:Odnawiam dzisiaj allegro. Kogo nie ogłaszać bo ma już dom z tych nowych ? Agłaja, Dusia, Aisza ?

Prosze o info.

Podpinam się jak zwykle bezczelnie pod fundacyjne ogłoszenia i prosze o Gucia. Podaj mi "normalny" e-mail, to wyślę nowe ładne zdjęcia. Ja sama nie robię ogłoszeń z bardzo prostej przyczyny-nigdy nic z moich własnych ogłoszeń nie poszło, jak ktoś inny je robi, to lepiej lub gorzej, ale JAKOŚ idzie. Więc przestałam się wysilać na darmo :wink:
Jak pewna pani sie nie rozmysli, to w weekend Franek idzie do nowego domu. Trzymajcie kciuki-jestem zmęczona piątką tymczasów, które są u mnie od ponad pół roku.

Mój E-Mail gacurek@interia.pl. Partyzantów wystawia queen_ink. Oprócz zdjęć wyślij mi proszę opis kociaka.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon mar 15, 2010 12:05 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

noemik pisze:wczoraj Marina dała się głaskać.
ale tam, gdzie mieszka, nie jest jej źle.

przespałam się i na spokojnie wg mnie Marina i Dymitr do wypuszczenia - na dniach- jutro?
może na Bałuckiego Dymitra by Pani przyjęła?

tak samo armaturki wracają do siebie w tym tygodniu, prawda?
----
na którą trzeba kotkę dziś do Agamy dowieźć?
kto jedzie do Zielonek w środę po kocurki, kto może?

no to do wypuszczenia, ja nie potrzebuję kolejnego rocznego tymczasa, bo jak się zatkam to nic nie wezmę później już całe lata. Penelopa na razie mi wystarcza :wink:
Majeczka na 16-stą lub później na ciachnięcie.

Cholera, dzwoniła pani, że kotka urodziła dzisiaj pod drzwiami jej domu i nie chce się maluchem zajmować. jeden już umarł, ten drugi pewnie za chwilę jak się nim nie zajmie. Co robić? :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon mar 15, 2010 12:07 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Etiopia pisze:
noemik pisze:żadnej z nich nie polecam.

Ok no to jutro się wybiorę. Choć obu panów nie lubię ......

do orła trzeba wcześniej się umawiać..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon mar 15, 2010 12:10 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

do orła jak przyjmuje w hucie tez?

kto zawiezie Majkę na sterylkę z Chocmskiej na os. Mistrzejowice Nowe 9 do Agamy? Tweety napisała, że wstępnie na 16tą ma być w lecznicy. Myślę, że jak dotrze na 17tą, to też będzie ok.
Obrazek

noemik

Post » Pon mar 15, 2010 12:13 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

noemik pisze:do orła jak przyjmuje w hucie tez?

kto zawiezie Majkę na sterylkę z Chocmskiej na os. Mistrzejowice Nowe 9 do Agamy? Tweety napisała, że wstępnie na 16tą ma być w lecznicy. Myślę, że jak dotrze na 17tą, to też będzie ok.

a to przepraszam, bo nie wiem.. dot. orła..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

[poprzednia][następna]