Devony, devony - duuuuzo devonkow :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 04, 2006 3:42

reni164 pisze:no Zlociutki, wielkie gratulacje zakochania się

no nie ma czego gratulowac zwlaszcza ze jak to u mnie najczesciej bywa zakochuje sie albo nieszczesliwie albo "niewykonalnie" hahahahahahahahahaha .... no poza devonami oczywiscie :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Od: Pt sty 28, 2005 1:29

Post » Nie cze 04, 2006 16:20

zlociutki, może to zależy od podejcia, więcej entuzjazmu :D
Obrazek

reni164

Od: Pt gru 16, 2005 16:12

Post » Nie cze 04, 2006 17:13

reni164 pisze:zlociutki, może to zależy od podejcia, więcej entuzjazmu :D

no trudno miec entuzjazm kiedy pomagasz i radzisz komus ( w kim sie zakochales ) w sprawach jego zakochania i problemow zwiazanych z tym :) sa ludzie ktorzy nie sa stworzeni do zwiazkow i ja do takich pewnie naleze ...... stara panna z kotami bede i tyle :) czy tez stary pann raczej :) singielkiem bede i tylko te krecone futerka na oslode zycia :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Post » Nie cze 04, 2006 19:45

Zlociutki pisze:
reni164 pisze:zlociutki, może to zależy od podejcia, więcej entuzjazmu :D

no trudno miec entuzjazm kiedy pomagasz i radzisz komus ( w kim sie zakochales ) w sprawach jego zakochania i problemow zwiazanych z tym :) sa ludzie ktorzy nie sa stworzeni do zwiazkow i ja do takich pewnie naleze ...... stara panna z kotami bede i tyle :) czy tez stary pann raczej :) singielkiem bede i tylko te krecone futerka na oslode zycia :)

O matko, Złociutki... będziesz starym pannem... jako Twoja matka nie mogę do tego dopuścić... może Ci kogoś wyswatamy?
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie cze 04, 2006 20:13

Kiciorek super te twoje kociszcza, te ziewy i buziaki są cudne :1luvu:
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Nie cze 04, 2006 22:06

urodzinowe wszystkiego naj rowniez tutaj Kicorku

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Post » Pon cze 05, 2006 8:43

Dziękuję :oops: :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob cze 10, 2006 0:08

zlociutki...piekny torcik :D mniam, mniam...
to moze na deser troszke nowych zdjatek :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Hodowla Kotów Rasy Devon Rex
Obrazek

ostoja

Od: Pt lis 12, 2004 18:55

Post » Sob cze 10, 2006 0:16

Zlociutki pisze:zrypal mi sie aparat buuuuuu znowu cos z nim nie tak .... ale to cala seria wydarzen bo to nie tylko aparat najpierw stuknalem monitor zapasowy i zrobil psssssssssyt i zdechl - troszke pozniej moj monitor ktory mialem podlaczony do kompa siadl i zostalem bez a nie moge naprawic LCD w kielcowni bo to dziura - teraz pracuje na "ukradzionym" monitorze - wszedlem do znajomej i po prostu wynioslem powiedzialem ze jestem na glodzie :) ...... do tego dochodza ciagle wyjazdy plany zmiany mieszkania zakochanie sie i brak czasu :) jak to wszystko polaczyc z rypnietym aparatem to nie ma zdjec ani nawet czasu by napisac chocby jakas notke buuuuu ale juz pracuje nad poprawa sytuacji :)

Łojezu, toż to Armageddon prawdziwy!
Mam nadzieję, że tym razem wygrają jednak siły Dobra.
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Sob cze 10, 2006 0:30

quote="Zlociutki"]zrypal mi sie aparat buuuuuu znowu cos z nim nie tak .... ale to cala seria wydarzen bo to nie tylko aparat najpierw stuknalem monitor zapasowy i zrobil psssssssssyt i zdechl - troszke pozniej moj monitor ktory mialem podlaczony do kompa siadl i zostalem bez a nie moge naprawic LCD w kielcowni bo to dziura - teraz pracuje na "ukradzionym" monitorze - wszedlem do znajomej i po prostu wynioslem powiedzialem ze jestem na glodzie :) ...... do tego dochodza ciagle wyjazdy plany zmiany mieszkania zakochanie sie i brak czasu :) jak to wszystko polaczyc z rypnietym aparatem to nie ma zdjec ani nawet czasu by napisac chocby jakas notke buuuuu ale juz pracuje nad poprawa sytuacji :)[/quote]

Hm...jakies podobienstwo malutkie czy cio...:)
Aparat nam ostatnio deba staje i odmawia wspólpracy...
a wczoraj wzmacniacz siadł...no miuzik, no play, no game... :cry:
Obrazek

ostoja

Post » Pon cze 12, 2006 12:29

Ostoja, maluszki są cudne, a to zdjęcie boskie :D
ostoja pisze:Obrazek

W zeszłym tygodniu odwiedziła nas ciocia agis i porobiła śliczne zdjęcia.

Oto moja kocica-łobuzica-diablica-baranica: :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kicorek

Post » Pon cze 12, 2006 16:46

Kicorku, ależ ci Hestia wypiękniała, tzn zawsze była piękna, ale teraz jest jeszcze do tego prześlicznie ofutzona, jest poprostu boska :D :D
Obrazek

reni164

Od: Pt gru 16, 2005 16:12

Post » Pon cze 12, 2006 20:25

reni164...:) wyprzedziłaś mnie ...
wyrosła panna na medal :oops: zuuuuuch dziewczynka :D

Musze podzielić sie pewna obserwacja, nie wiem czy Wy tez tak macie...?
jak ogladam swoje kociaki w nowych domkach na zdjeciach to wydaja mi sie jeszcze piekniejsze...nie wiem od czego to zalezy 8) zdjecia? kociaki po prostu wyrastaja i sa bardziej "rasowe"? ...a może od czego innego ? :lol:
Obrazek

ostoja

Post » Wto cze 13, 2006 10:04

Mówcie mi tak jeszcze.... :mrgreen:

Hestia pięknie się ofutrzyła, tylko szyja jeszcze nie nadąża. Na karku ma grzywę jak tarpan :wink: , a pasek między szyją a tułowiem oraz boki i przednia część szyi jeszcze są łysawe. Czółko też jeszcze nie całkiem futrzaste :lol:
Ciekawa jestem, czy ta reszta ciałka też się tak ładnie ofutrzy.

Ostoja, nie wiem, jak jest z innymi kotkami, ale Hestia jest jeszcze piękniejsza niż była 8) (i łobuzica, czasami nawet Cyryl przy niej wymięka 8O :lol: )

Na szczęście coraz rzadziej wiewiórkuje po firankach, za to ma odpały - dziko galopuje po mieszkaniu z wojennymi okrzykami na wąsach, dopada pufy albo fotela i gryzie brzeg siedziska albo oparcie 8O , po czym leci dalej z dzikimi okrzykami. Uwielbia też mordować kapcie i jest uparta jak osioł - jak sobie coś umyśli, to nic jej nie powstrzyma :twisted:

Oto dowody:
Obrazek Obrazek

Łobuzica pozytywnie wpływa na hrabinę, która czasem nawet raczy się z nią bawić 8O :D
W czasie sjesty fotelowej Kitka już nie odwraca się tak często tyłem do towarzystwa jak kiedyś, a dziś rano Hestia zmusiła Kitkę, żeby ta ją myła 8O :D

Tak moje dziewczyny ostatnio spały:
Obrazek

Kicorek

Post » Wto cze 13, 2006 21:30

witam wszystkich po długiej nieobecności :oops:
mam taką nowinkę ze czekamy na dzieci Peresa , powinny się urodzić w tym tygodniu :D
fotki kotów jak zwykle super ,my niestety jesteśmy narazie bez aparatu i nowych fotek Angel nie mam :( ,
ważyłam ją w niedzielę i się strasznie zdziwiłam ze to az 2,400 wyszło normalnie KODZILLA
zaliczyła też już swoją 1 rujkę w wieku 5,5m i czekamy na 2 ciekawe w jakich odstępach czasu będzie nas tak uszczęsliwiać :roll:
pozdrawiam wszystkich gorąco ;)

madziara

Od: Sob mar 12, 2005 21:42

[poprzednia][następna]