Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gusiek1 pisze:Przychodzi mi na myśl jeszcze kontakt ze szkolnymi kołami wolontariatu. Może ktoś z młodzieży szkolnej wolontariackiej mógłby pomóc.
Czy ktoś z osób dysponujących czasem mógłby ten temat spróbować ogarnąć? Ja w godzinach kiedy można się kontaktować z sekretariatem niestety w pracy
jago.dzianka1@o2.pl pisze:Po 2 tygodniach bezowocnych poszukiwań, dali ogłoszenie w lokalnym serwisie internetowym że dadzą pracę - stawka godzinowa w miejscach gdzie ponoć widziane były podobne koty.
I właśnie jedna z tych osób kota znalazła prawie 5 km od miejsca gdzie kot uciekł.
gusiek1 pisze:gusiek1 pisze:Przychodzi mi na myśl jeszcze kontakt ze szkolnymi kołami wolontariatu. Może ktoś z młodzieży szkolnej wolontariackiej mógłby pomóc.
Czy ktoś z osób dysponujących czasem mógłby ten temat spróbować ogarnąć? Ja w godzinach kiedy można się kontaktować z sekretariatem niestety w pracy
LimLim pisze:Harcerze to nie tylko dzieci-zuchy to także 15-17letnia młodzież, na pewno dadzą sobie radę z ogłoszeniami.
MalgWroclaw pisze:LimLim pisze:Harcerze to nie tylko dzieci-zuchy to także 15-17letnia młodzież, na pewno dadzą sobie radę z ogłoszeniami.
I może z oglądem miejsc także. Nie znam harcerzy osobiście, ale może są jacyś dojrzalsi, którzy sami mają koty i się znają. Może nie wszyscy wyjechali.
kwiryna pisze:gusiek1 pisze:gusiek1 pisze:Przychodzi mi na myśl jeszcze kontakt ze szkolnymi kołami wolontariatu. Może ktoś z młodzieży szkolnej wolontariackiej mógłby pomóc.
Wakacje są
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 44 gości