Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Relacja z frontu ŁEZKA
- test na białaczkę (-)
- morfologia w porządku
- biochemia: trzustka, wątroba, nerki (OK!)
- RTG ogona - ogon zwichnięty u podstawy, nie będzie mogła go podnosić, ale zostaje
- sterylizacja (nie było ciąży)
- LEWE OKO: rogówka wycięta, spojówka rozcięta, 3 powieka usunięta (pole widzenia w formie odcieni, kolorów)
- PRAWE OKO: jaskra, całkowicie zniszczona struktura gałki ocznej, rogówka zcieńczała-niemożliwa do usunięcia, powieka usunięta (pole widzenia w formie rozmazanego obrazu)
Z tego wynika że osiągnęliśmy wszystko czego oczekiwaliśmy od Łezki. Będzie widzieć!!!
Stan zdrowia bardzo dobry
Teraz pozostaje Nam tylko sobie życzyć by Kiler od Manii zakochał się w nowej koleżance
mar_tika pisze:Ja będę dziś wieczorem na kociarni.Zmuszona jestem wrzucić do woliery moje dwie dziewczyny ,ponieważ jutro wylatuję na tydzień na wakacje.
Małe są odrobaczone,odpchlone i po kuracji przciwko świerzbowi i KK.Jeżeli ktoś ma coś przeciwko proszę pisać ,najwyżej przerzucę je do DT do Bytomia.
Kasiu sprawdzę płaci u maluchów.Agula kiedy bedziesz na kociarni z konikami?Moja darka juz dostała konika i co 5 min pyta się kiedy ,kiedy ,kiedy.
Pieniążki za koniki wrzucę do skarbonki:)
elape pisze:Kita, książka doszła, dzięki. Dziękuję też za słodką lizawkę![]()
To było miłe i zabawne.
MIKUŚ pisze:Glutek ma walniętą trzustkę, obecność białka w moczu i leukocytozę, STAN ZAPALNY I INFEKCJA DRÓG MOCZOWYCH!
To była przyczyna dlaczego podsikiwał.
MIKUŚ pisze:MIKUŚ pisze:Glutek ma walniętą trzustkę, obecność białka w moczu i leukocytozę, STAN ZAPALNY I INFEKCJA DRÓG MOCZOWYCH!
To była przyczyna dlaczego podsikiwał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 164 gości