Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 27, 2012 12:15 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Kochana maleńka :( [*]

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 27, 2012 12:17 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

jaaana pisze:Mela nie żyje :cry:

Bardzo mi przykro. :(
Fanszeto, tulę mocno.

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pon lip 30, 2012 7:07 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Dziewczyny, przepraszam, że nie zaglądałam, ale nie miałam siły. Dziękuję za wsparcie, dalej mi strasznie smutno.
Cieszę się, że chociaż Ashleyek wyzdrowiał. Biega i skacze, ma wielki apetyt. W kuwecie wszystko OK. Jest bardzo słodki, tuli się, barankuje, mruczy. Staram się przebywać z nim jak najwięcej, ale się nie rozdwoję :(
Pozostała czwóreczka czuje się trochę opuszczona. Wczoraj pierwszy raz od tygodnia spałam z nimi, nie u Ashleyka (nowe pseudo Nietoperek :wink: ), bo maluch nocował u syna i jego dziewczyny, piętro niżej. Może znajdzie u nich DT?
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon lip 30, 2012 10:24 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Mocne kciuki :ok:

Erin

Post » Pon lip 30, 2012 10:48 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Pozdrowienia dla Nietoperka i niedopieszczonej czwóreczki. :)

Wawe

Post » Wto lip 31, 2012 6:54 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Dzisiaj Felutka nadrobiła wszystkie zaległości z tygodnia. Wyssała mi kark, palce, przedramiona. Cyckała z zapamiętaniem, głośno i namiętnie. A wczoraj wieczorem była tak obrażona, że nie dawała się pogłaskać. Bo pani nie spała u siebie w łóżku tyle nocy!!! Kto to widział 8O Ale teraz już się chyba nie gniewamy :D
Antoś też się stęsknił, jak i reszta kotów. Muszę je głaskać na dwie ręce.
Netoperek zamieszkał z młodymi piętro niżej. Odwiedzam go, oczywiście, i nadal jestem dla niego najważniejszą mamą. Ale powoli tę rolę przejmuje Asia, dziewczyna syna. Kotek na początku bardzo bał się Adama, bo nie miał do czynienia z mężczyznami. Jednak wczoraj już brykał, jak zwykle. Musi nabyć ogłady :mrgreen: , przyzwyczaić się do ludzi, domowych hałasów. Mam taką cichą nadzieję, że zostanie u nich na stałe :oops:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Wto lip 31, 2012 7:23 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Cudne kociaste macie :1luvu:

Erin

Post » Czw sie 02, 2012 6:35 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Ashleyek zachorował. Dostał wczoraj antybiotyk, witaminy i coś jeszcze. Jest ciut lepiej, trochę się ożywił, ale nie chce jeść. Troszkę się bawi, ale to nie to samo, co wcześniej. Miał 39,7, raz wymiotował.

Fanszeta

Post » Czw sie 02, 2012 7:07 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Bidulek. :(
Bardzo, bardzo zaciskam kciuki. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Post » Czw sie 02, 2012 7:15 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Fanszeta, wiem, że to niefajne rozgrzebywać sprawę, ale wiadomo co było Meli? I skąd sie wzięło?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sie 02, 2012 7:37 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Nie, nic nie wiadomo. To poszło tak szybko. W środę byłam u mojej wetki, w czwartek o 8 rano u innej na 2 kroplówkach, w nocy umarła. Druga wetka podejrzewała pp, moja mówiła, że to co innego. Przedtem chorował Ashleyek, od niedzieli, ale we wtorek już był OK. Teraz znów on.

Fanszeta

Post » Czw sie 02, 2012 8:19 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

No, nie...
Może ktoś coś podpowie? Same też macie przecież duże doświadczenie z objawami różnymi u kociakow...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 02, 2012 8:21 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Wiesz, co mi sie pomyślało..., że nikt nie podpowie..
Piszesz o tym na wątku, na który wchodzą chyba tylko ludzie zaprzyjaźnieni :D i tytuł niczego nie sugeruje złego :? , jest jakby końcem sprawy. I to szczęśliwym :D

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 02, 2012 9:00 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Będę dzwonić do mojej wetki, może ona coś wymyśli. Tak w ogóle to mi ręce opadają. Sama nie wiem, co robić. Może test na pp?
Myślę też, czy w pokoju nie zostało "coś" po biednym czarnuszku. Niby miał zapalenie płuc, ale nikt go nawet nie dotknął. Też umarł tak nagle, w czasie mojego wyjazdu do weta.

Fanszeta

Post » Czw sie 02, 2012 9:37 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, dziękuję, rozliczenie s.57

Test na pp na pewno by się przydał. :?

Nie wiem czy widziałaś ten watek?
viewtopic.php?f=1&t=144539
Chyba warto podczytać. :?

I faktycznie zmień tytuł, bo obecny wskazuje, że wszystko jest w normie.

Wawe

[poprzednia][następna]