wistra pisze:Czy będziecie może robić zamówienie żwirku z Certechu i można się podpiąć?
nie prowadzimy już zamówień zbiorczych.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wistra pisze:Czy będziecie może robić zamówienie żwirku z Certechu i można się podpiąć?
Etiopia pisze:lutra pisze:Mała Faith będzie mieć jutro zabieg, może uda się ocalić gałki, a może nawet wzrok w jednym oku... może, może.
Kciuki![]()
![]()
gonia_krak pisze:Witajcie.. jestem tu nowa![]()
W sumie już obszczekana przez panią "xagax" na innych wątkach ale szukam tu Krakusek co w razie potrzeby pomocą posłużą. Jakieś 2-3 tyg temu przyczapiła się do mnie trikolorka w miejscu gdzie wykańczam nowy dom w lesie. Teraz też mieszkam pod lasem ale w Kraku i dopiero na zimę a może jak los da jesienią przeprowadzka w nowe miejsce. Problem jak narazie polega na tym że Kiciolina zamieszkuje na poduszeczce pod drzwiami nowego domu i dokarmiamy ją codziennie jeżdżąc po 60km za kazdym razemJestem już umówiona na sterylkę na poniedziałek więc zakupiłam kosz do transportu i dostałam od weta saszetki coby sprawdzić czy będzie jej smakowało jedzonko dla kstratów. Ale wracając do tego co chciałam konkretniej.. Czytam tu że macie czasem problemy z transportem więc jak coś to służę pomocą bo mam dwa samochody. Jeśli chodzi o jeżyki to w chwili obecnej mam dogodne warunki dla nich bo las za płotem ale mam niestety 50kilową potworkę co jak widzi jeża to też się jeży
Gdybyście nie miały co z nimi zrobić do zimy to ja mogę wywieźć do ogrodu w nowym domu. Dom a wokół niego masa grzybów jadalnych, sporo ślimaków, jerzyny, sarny, zające i brak psów latających na wolności. Ogród wchodzi w głąb lasu więc i chałupkę mogłabym im wybudować bo jak to po budowie desek ci u nas dostatek
Karma siłą rzeczy się dla nich jakaś znajdzie bo skoro Kicia się przyczapiła to jeść musi
![]()
Pozdrawiam
Gośka
lutra pisze:Mała po zabiegu super. We wtorek kontrola, za 14 dni zdejmujemy szwy. Szanse małe na widzenie, ale może choć gałki da się uratować.
iskra666 pisze:Lutra.. ja tam czuję, że się uda z małą,zobacz, taki jakiś zbieg okoliczności..mam przeczucie, że będzie ok![]()
Kocuria ma 100% racji.. piękne zdjęcia, to połowa sukcesu, przecież przez net ludzie zakochują się w zwierzakach właśnie dzięki zdjęciom, potem dopiero czytają opisy.
iskra666 pisze:Lutra.. ja tam czuję, że się uda z małą,zobacz, taki jakiś zbieg okoliczności..mam przeczucie, że będzie ok![]()
Kocuria ma 100% racji.. piękne zdjęcia, to połowa sukcesu, przecież przez net ludzie zakochują się w zwierzakach właśnie dzięki zdjęciom, potem dopiero czytają opisy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 375 gości