KANCIAPKOWO-Zuza i Ziutek w DS. Łapanka Luśki in progress...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2011 21:50 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Obrazek

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt wrz 09, 2011 21:52 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Kciuki są Kocia Mamusiu :]
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt wrz 09, 2011 21:57 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

turkawka pisze:Kciuki są Kocia Mamusiu :]

hehe mamusie to on ma dwie - taka nowoczesna rodzinka jesteśmy :mrgreen: Dwie baby i kot ;)

A całkiem możliwe że go zabiorę w poniedziałek, wtorek i środę do pracy, bo mają w całej piwnicy okna wymieniać, to i tak by go trza było ewakuować na czas jakiś, a tak go będę miała na oku i będę mogła go dokarmiać. Conva i butlę do torebki, gluta pod pachę i heya :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob wrz 10, 2011 8:20 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

o kurcze, ja przez tez egzamin calkiem sie wylaczylam, a tu takie nowosci!!!
szybko biore sie za czytanie...

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Sob wrz 10, 2011 9:09 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

wyjechałam na kilka dni na urlop, na miau nie zaglądałam, a tu u Gibutka nowy podopieczny się pojawił. śliczny malec :). kciuki za niego :ok: :ok:

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Sob wrz 10, 2011 9:40 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

A jak mu do pyśka w pomarańczowym swetrze :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob wrz 10, 2011 9:55 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Cudny maluszek :love:
Ma nadżerki w pysiu?
Pilnuj płucek, żeby się ropa nie wdała.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 10, 2011 10:36 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Już po wecie, mały to wariat niesamowity, uhahaliśmy się z wetam z niego. Jak dostał zastrzyk to zarył nosem w stół potem się rozplaszczył i zaczął się żalić że BOLAŁO! 8O A już chwilę potem leżał kołami do góry i się kazał po brzuszku drapać ;) Ogólnie jest dużo lepiej, wet mówił że to była ostatnia chwila żeby go uratować. Oczka lepiej, nadżerki mniejsze. Chłopak w ogóle przejawia ADHD, nie usiedzi w miejscu. W samochodzie był taki niedobry że go chciałyśmy z Eweliną przez okno wyrzucić :twisted: :twisted: To był ostatni raz kiedy jechał do weta w czapie bo z niej wyłaził, chodził po moich plecach, wywalał się na plecy i rzucał do tyłu (tak jak mój Miecio i jak małe dzieci na rękach czasem robią).

Młody znów dostał atb na dwa dni, kroplówki dalej robimy i te srrraszneee witaminy szczypiące. W poniedziałek znów do weta. Mały jak tylko wlazł do klatki poszedł od razu jeść chrupki :mrgreen:

PS. Wetowi też się podobał kubraczek :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob wrz 10, 2011 10:40 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Uff, to dobrze, że z małym lepiej :ok:
Ale poproś o osłuchanie następnym razem, naprawdę.
Ta cholera potrafi dawać powikłania :?

Erin

Post » Sob wrz 10, 2011 10:42 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Erin pisze:Uff, to dobrze, że z małym lepiej :ok:

Wet osłuchiwał dwa dni temu przy pierwszej wizycie i mówił że czysto. Ale poprosimy w poniedziałek też :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob wrz 10, 2011 10:53 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

No i maluszek zaczął się myć :mrgreen: a to zawsze dobry znak :) zaraz idziemy z butla conva i kroplówką.
Obrazek

JaEwka

Post » Sob wrz 10, 2011 11:21 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Gibutkowa pisze:
Erin pisze:Uff, to dobrze, że z małym lepiej :ok:

Wet osłuchiwał dwa dni temu przy pierwszej wizycie i mówił że czysto. Ale poprosimy w poniedziałek też :ok:

Bardzo dobrze :ok:
To zajmie chwilę, a przynajmniej będzie jasność.

Głaski dla ślicznotka :love:

Erin

Post » Sob wrz 10, 2011 11:23 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
przerabiałam calici u rocznych kotów, u maluchów nie, ale cieszę się, ze jest lepiej i ciągle wierzę i zaciskam :ok: :ok: :ok: za pełne wyzdrowienie - a wtedy pokaże te swoje adhd :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 10, 2011 11:44 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Zgadnij :D

Erin

Post » Sob wrz 10, 2011 12:01 Re: KANCIAPKOWO Mistrz Yoda-czyli mały glut z calci. Pilne DT.

Mały już się bronił przy kroplówkach, czyli ma coraz więcej siły :ok: Tylko przytrzymywanie takiego szkielecika to coś okropnego bo ma się wrażenie jakby zaraz miał się połamać :roll: Na szczęście to robota Gibutkowej - ja wolę kłuć :wink:
A jak pije z butli to tak zębami strzela brrrrr aż ciarki przechodzą
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]