Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Mała ma rację dzień wcorajszy był koszmarny, ten facet co przyniósl te koty, wysiadł z ''wypasionego auta'' powiedziałam mu o szczepieniach o tym,że mają minimalne szansę a nawet zerowe, nie przejął się, synalek czy wnuczek , taki główniarz śmiał się z tego co mówiłam, w takich momentach, mozna na prawde nienawidzić ludzi.
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:Mała ma rację dzień wcorajszy był koszmarny, ten facet co przyniósl te koty, wysiadł z ''wypasionego auta'' powiedziałam mu o szczepieniach o tym,że mają minimalne szansę a nawet zerowe, nie przejął się, synalek czy wnuczek , taki główniarz śmiał się z tego co mówiłam, w takich momentach, mozna na prawde nienawidzić ludzi.
Może jestem wredna, ale w takich sytuacjach bardzo chciałabym, żeby ktoś kiedyś śmiał się tak samo z ich nieszczęścia...
BOENA pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:Mała ma rację dzień wcorajszy był koszmarny, ten facet co przyniósl te koty, wysiadł z ''wypasionego auta'' powiedziałam mu o szczepieniach o tym,że mają minimalne szansę a nawet zerowe, nie przejął się, synalek czy wnuczek , taki główniarz śmiał się z tego co mówiłam, w takich momentach, mozna na prawde nienawidzić ludzi.
Może jestem wredna, ale w takich sytuacjach bardzo chciałabym, żeby ktoś kiedyś śmiał się tak samo z ich nieszczęścia...
Chyba też jestem wredna bo myślę tak samo
Dziunia_40 pisze:Przetrzymam Rudego jeszcze kilka dni - chyba, że już nie będę dawała rady to wówczas dam znać.
Femka pisze:BOENA pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:Mała ma rację dzień wcorajszy był koszmarny, ten facet co przyniósl te koty, wysiadł z ''wypasionego auta'' powiedziałam mu o szczepieniach o tym,że mają minimalne szansę a nawet zerowe, nie przejął się, synalek czy wnuczek , taki główniarz śmiał się z tego co mówiłam, w takich momentach, mozna na prawde nienawidzić ludzi.
Chyba też jestem wredna bo myślę tak samo
przyłączam się do tych serdecznych życzeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Lifter, Vafuria i 125 gości