nic nie można zrobić

Nie tak powinien odchodzić kochany kot, nikt nie powinien tak odchodzić, ale... nie poradzisz nic na Los. Miała dobre życie. Teraz odpoczywa za TM.
Moderator: Estraven
merlok pisze:Iza...
nic nie można zrobićTrusia [*] miała dobre życie, dzięki Tobie. Okropną śmierć. Nic nie można zrobić. Tylko czepiać się nadziei, że może ból był częściowo zaćmiony, że nie cierpiała strasznie... skoro jadła, miala siłę się myć, a potem... szybki koniec.
Nie tak powinien odchodzić kochany kot, nikt nie powinien tak odchodzić, ale... nie poradzisz nic na Los. Miała dobre życie. Teraz odpoczywa za TM.
iza71koty pisze:Od wielu dni mamy deszczową pogodę.Ostatnie dni typowo ulewne i burzowe.To komplikuje mi wiele spraw.Kanał na mojej działce podobnie jak na Lotnisku też jest wylany.Nie wszystkie koty przychodzą.Fakt komplikuje mi to że nie mam prądu na działce i prawdopodobnie żadnych szans na uregulowanie tego rachunku w tym miesiącu.Potrzebuje tego prądu jak cholera, bo jestem tam w nocy ale jednocześnie zdaje sobie sprawe że ten rachunek jest wysoki, bo to rachunek za dogrzewanie grzejnikiem zimą.Podczas wysokich mrozów i śnieżyc spalam tam przez 2 tygodnie, bo nie miałam sil wrócić do domu nocą.Wracałam rano ale grzejnik chodził wtedy w nocy non stop w kuchni.W pokoju grzałam gazem.Nawet boje sie pojechać i zapytać ile ten rachunek wynosi.Przez to wszystko nie moglismy użyc kosiarki.A mamy tylko taka na prąd.Działka zarosła.Ostatnio kiedy Maż był w domu pożyczyliśmy na 3 dni kose spalinowa.Ale co z tego jak ciagle padało.Kilka dni temu dostałam pismo z Zarzadu.Mam uporzadkować działke.Jak?kiedy?Jak bez pomocy Męża i sprzętu i przy takiej pogodzie.Kiedy mi przysłali to pismo aż usiadłam z niemocy.Ja juz ledwo wyrabiam fizycznie a tutaj jeszcze cos takiego.
W tamtym roku też robilismy dopiero w czerwcu i nie było takiego problemu.
iza71koty pisze:Dzisiaj już nie mogę.Sił mi brakuje.Jutro Wam napisze o tym co przypuszcza Wetka, co myśle ja, czego się dowiedziałam i nie dowiedziałam.Rozmawiałam tutaj jeszcze z kilkoma osobami.Chciałam się dowiedzieć...czegokolwiek.
Dobranoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 137 gości