Moderator: Estraven
sunicram pisze:Edyta Napisz coś wiecej, bo znowu jakaś dziura jest tu w informacji.. Jest dla niego jakiś dom w Toruniu?
Kasiaufo pisze:Nie wiem, czy się to na coś przyda, ale moi rodzice będą jechać z Wrocławia do Elbląga (przez Toruń właśnie) w okolicach 20.08. Jeśli to nie za długi termin, to mogę zapytać, czy by kota wzięli i do Torunia zawieźli.
A co to za DT w Toruniu? Czy DS?
Gibutkowa pisze:Kasiaufo pisze:Nie wiem, czy się to na coś przyda, ale moi rodzice będą jechać z Wrocławia do Elbląga (przez Toruń właśnie) w okolicach 20.08. Jeśli to nie za długi termin, to mogę zapytać, czy by kota wzięli i do Torunia zawieźli.
DT z opcją DSBardzo doświadczony w prowadzeniu takich kotów.
Jakby TDT mógł kota przetrzymać przez 2 tygodnie to byłoby super, jakby Twoi rodzice mogli gościa zawieźćTo zawsze lepiej niż tłuczenie się pociągiem.
Gibutkowa pisze:Kasiaufo pisze:Nie wiem, czy się to na coś przyda, ale moi rodzice będą jechać z Wrocławia do Elbląga (przez Toruń właśnie) w okolicach 20.08. Jeśli to nie za długi termin, to mogę zapytać, czy by kota wzięli i do Torunia zawieźli.
Jakby TDT mógł kota przetrzymać przez 2 tygodnie to byłoby super, jakby Twoi rodzice mogli gościa zawieźćTo zawsze lepiej niż tłuczenie się pociągiem.
sunicram pisze:Gibutkowa pisze:Kasiaufo pisze:Nie wiem, czy się to na coś przyda, ale moi rodzice będą jechać z Wrocławia do Elbląga (przez Toruń właśnie) w okolicach 20.08. Jeśli to nie za długi termin, to mogę zapytać, czy by kota wzięli i do Torunia zawieźli.
Kto by go wziął da TDT na te 2 tyg?
gabi.cezar pisze:drugi jest w 9. jest od dawna. nigdy nie dał mi do siebie podejść, był dość ostrożny, chował się w krzaki.
teraz stracił czujność - choruje, jest bardzo chudy, zasmarkany, niestety nie znam nr.
Gibutkowa pisze:Kasiaufo - nie pytaj rodziców. Młody pojedzie w czwartek lub piątek (transportem łączonym). TDT też już mamy
Marcin odbierz PW, trzeba jakoś logistycznie to rozwiązać jutro.
Gibutkowa pisze:Kasiaufo - nie pytaj rodziców. Młody pojedzie w czwartek lub piątek (transportem łączonym). TDT też już mamy
Marcin odbierz PW, trzeba jakoś logistycznie to rozwiązać jutro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], mogli i 263 gości