Iza, przestań sie tłumaczyć ! One nie odpowiedziały na zadne pytanie, które zadała im np Afatima (że o sobie nie wspomnę) więc dlaczego Ty się przed nimi tłumaczysz? Dlaczego przed Pixią? Inspektorem TOZ-u to Ona jest poza forum.
A mnie zaciekawiła ta ilośc kotów w Izy domu, Pixia pisze, ze Iza ma w domu 100 kotów. Jesli Iza dokarmia ok 130 kotów, a 100 ma w domu to znaczy, że tych kotów wolno żyjących jest 30 ?

Rewelacja Pixia, niedługo napiszesz, że wszystkie koty Iza trzyma w domu. A w teren chodzi dokarmiać dziki.
Mój Mąż był u Izy pod koniec roku, wczesniej był na wiosnę i doskonale wiem jak jest w Izy domu (nawet mam zdjęcia) a bezpośrednią relację od mojego TZ-ta zna również Afatima, do której zawoził przesyłkę od Izy, więc darujcie sobie te podjudzanie i pisanie ciagle, że nikt z nas nie był u Izy. To Wy byłyscie u Izy .....dwa lata temu i wiecej. O przepraszam Pixia była później i pamiętam jak mi o tej wizycie opowiadał przez telefon Mąż Izy, doskonale to pamietam
Iza, koniec tłumaczenia, nie masz przed kim udowadniać, że nie jesteś wielbłądem. Niech One udowodnią, że nim jesteś.