Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Damian- iza71koty pisze:W miejscu, gdzie jest Sówka i 5 Czarnych kotków ostatnio udało mi się porozmawiać z osobami, które mają działkę po sąsiedzku działki, na której czarne kotki urzędują. Pan,z którym rozmawiałem twierdzi, że są do dzikie, bezdomne koty. Nie do końca uwierzyłem we wszystko co mi powiedział. Twierdzi , ze Sówka jest mamą kotów, bo widział jak latała z malutkimi. Wcześniej widział ją z brzuszkiem. Pan twierdzi, ze są to koty niczyje i, że je karmi. Gdy dowiedział się, że my tez je karmimy oraz kilka innych kotów zaczął pytać, czy jesteśmy z jakiejś organizacji i, czy zwrócimy mu pieniądze za te wszystkie puszki, które kupił do tej pory.
Wydaje mi się, ze czasem coś może kotom rzuci,ale nie jest to ani dużo, ani regularnie. Czarne kotki są każdego dnia( ostatnio przychodziły 3, ale teraz znowu przychodzi 5) i czekają na sygnał, ze już czas karmienia.
Bardzo lubią chrupki:
Ale nie samymi chrupkami żyją kotki:
aistionnelle pisze:Gdzież tam nie są! Oczywiście, że są ! I zdjęcia i przedstawione na nich ..kocie osoby![]()
Będę zgadywać, na pierwszym jest Szylcia ?Kolejno Mona i ..Hardy- łapie fale(radiowe i nie tylko)uszami ?
![]()
![]()
Tylko MIstera Mcoś ostatnio nie widać...
Ani moich chłopaków, Henryka szczególnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], masseur i 75 gości