Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 01, 2011 14:42 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:
wiora pisze:
agiis-s pisze:zazdraszam ci wiora dobrego samopoczucia

śpij słodko
tylko uważaj żeby ci się kobry nie śniły

zwierzat sie nie boje-zadnych :mrgreen:
za to chorych ludzi, jak najbardziej.

to uważaj żebyś się sama sobie nie przyśniła....

hrmyy,no cieżko zeby bylo inaczej :roll:
ty tak nie masz? 8O

ach no tak,teraz mnie oswiecilo :idea: przy rozdwojeniu jazni w snach mozna byc kims innym i niekoniecznie zdawac sobie z tego sprawe
moj blad :oops:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto lut 01, 2011 14:58 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Iweta, na żadne konkretne pytanie nie ma odpowiedzi. Są tylko insynuacje, obelgi, i Pixia pojawiająca się jak meteor i zamiast odpowiedzieć na pytania, zadająca nowe i pomawiająca innych. Dziwne, że za każdym razem kiedy ktoś o coś ją pyta, znika z wątku, udzielając się aktywnie w innych. Podaj dowody na to, że młodzież, jaką widziałaś u Izy, jest urodzona u niej, a nie zabrana z Tęczy!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto lut 01, 2011 16:26 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Przepraszam, ale ja nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie, czy Ty Izo71koty masz zamiar wypuścić na wolność koty o niejasnym statusie serologicznym?
I zapewniam - przeczytałam starsze wątki. Wszystkie. Bardzo wnikliwie.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lut 01, 2011 16:58 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Jakich dowodów wać panny oczekujecie? Wyniki testów? Zdjęcia nowo narodzonych maluchów? Czy może nagrania z błagalnych rozmów?
Myślę, że nic was nie przekona jeżeli sam nie przyjedziecie na miejsce. Nie twierdzę, że P. Iza jest złym człowiekiem.
Ale wydaje mi się jako prywatnej osobie a nie inspektorce TOZ jak to za każdym razem ktoś podkreśla można mieć swoje zdanie.
Każdy z "kociarzy" walczy z białaczką, grzybicą, infekcjami, chorobami. To rozumiem jak najbardziej. Bo nie jedna z nas stała przed takimi wyborami, nie wiedząc czy walka do upadłego to dobre wyjście. Rozumiem jak najbardziej, że kogoś nie stać na testy dla kotów przebywających pod opieką bo sama nie jestem w stanie tego zrobić. Ale potrafię liczyć siły na zamiary! Nie mam prawie setki w domu. Niestety jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami, wszystkich nie uratujemy. A zbierając dziesiątki do domu wg mnie to nie jest pomoc. Po mimo, że mają jedzenie i ciepło to jest pomieszczenie gorsze niż nasze szczecińskie schronisko ....... Ciągłe infekcje, mutacje pasożytów.... itd. Nie mam zamiaru nikogo przekonywać, że jest inaczej. Ale również, będę co jakiś czas się przypominać chociaż nie powiem żebym miała na to czas.
Dobrze, że TVN Uwaga rozesłało po miau swoich wysłanników. Mam nadzieję, że tak spektakularne działania zostaną docenione przez kogoś obiektywnego.
Pozdrawiam i życzę czystego sumienia!

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Wto lut 01, 2011 17:07 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zofia&Sasza pisze:Przepraszam, ale ja nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie, czy Ty Izo71koty masz zamiar wypuścić na wolność koty o niejasnym statusie serologicznym?

nie doczekasz się...
na każdym innym wątku jeśli zwierzakom dzieje się krzywda, jeśli jest choćby takie podejrzenie forumowicze zrobią wszystko żeby podjąć działanie
jeżdżą, sprawdzają każdy nawet najmniejszy ślad, apelują....

na tym - robią wszystko aby sprawę zatuszować ...

zamiast przyjechać i sprawdzić każe się ludziom którzy byli i widzieli dowodzić swoich racji, cytować wypowiedzi Izy z kilkunastu wątków, odpowiadać na absurdalne zarzuty.

Nie sprawdziwszy niczego uznaje się nas za kłamców.
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto lut 01, 2011 17:43 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Po postach Agiis-s widać kim jest i jaka jest Osoba. Trudna, konfliktowa, złośliwa, chciwa, bezwględna. Dla swoich celów zniszczy człowieka, tylko po to aby osiagnać satysfakcję.

po postach ją poznacie... :ryk:
oczywiście Izo wiem doskonale jaka jestem, byłam już tu na twoim wątku nazwana żebraczką - ostatnio kobrą...przecież to takie łatwe i proste...
twoje koleżanki z forum lepiej wiedzą kim jestem i ty wiesz, znasz mnie doskonale (o wiele bardziej niż wtedy gdy służyłam ci pomocą dniem i nocą - tylko że o tym chyba obie wolimy nie pamiętać ) ....

a ja po codziennie przekonuję się jaka jestem i jak mnie oceniają LUDZIE - nie nic nie znaczące nicki z forum. Ludzie spotkani w lecznicy, ludzie z forum którym się chce mnie odwiedzić do których mogę zadzwonić, pogadać, z którymi wspólnie pracujemy na rzecz kotów i nie tylko. I dlatego żaden twój post mnie nie obrazi a już na pewno żadna wypowiedź twoich wirtualnych koleżanek (a może to tylko twoje klony? kto to wie...)

Wiem ze cię to musi bardzo boleć ...

agiis-s

Post » Wto lut 01, 2011 17:49 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

co ma Ize bolec?
to ty masz chyba jakies emocnjonalne braki
i przestan z tym wylewaniem zali jak to cie ludzie zle traktuja bo to sie juz zalosne robi.nie smieszne a zalosne

jak cie ludzie czytaja tak cie widza i tyle
bez powodu nic sie nie dzieje.

wiora

Post » Wto lut 01, 2011 17:53 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

naturalnie ze Zofia &Sasza doczeka sie odpowiedzi. Proszę tutaj nie odpowiadać za mnie, bo sobie tego nie zyczę.Wszyscy doskonale wiedza ze karmie w tej chwili koty. Wchodzę do domu tylko po jedzenie i wychodze. Zatem...dobry czas żeby atakować.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto lut 01, 2011 17:55 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

wiora pisze:co ma Ize bolec?
i przestan z tym wylewaniem zali jak to cie ludzie zle traktuja bo to sie juz zalosne robi.nie smieszne a zalosne

mam wiora
bo tak naprawdę to ty masz rację
mam braki
chodzę i się do ludzi przytulam
i każę się lubić
dzieci ode mnie uciekają
a te starsze biegają za mną z osikowym kołkiem
a ja tak staję na przystankach autobusowych i wylewam te żale i wylewam

ale jak sobie ciebie poczytam to mi od razu lepiej
i wiem że są ludzie
którzy mają ode mnie gorzej...

agiis-s

Post » Wto lut 01, 2011 17:56 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Izuniu, wysłałam wsparcie dla Szczurka i Ciapulka. :kotek: :1luvu: :kotek:
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Wto lut 01, 2011 18:00 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:
wiora pisze:co ma Ize bolec?

mam wiora
bo tak naprawdę to ty masz rację
mam braki
chodzę i się do ludzi przytulam
i każę się lubić
dzieci ode mnie uciekają
a te starsze biegają za mną z osikowym kołkiem
a ja tak staję na przystankach autobusowych i wylewam te żale i wylewam

ale jak sobie ciebie poczytam to mi od razu lepiej
i wiem że są ludziektórzy mają ode mnie gorzej...[/quote/

no widzisz jak masz fajnie
w zyciu trzeba pozytywow wiec ciesze sie ze moge cie choc tak wesprzec :wink:
Ostatnio edytowano Wto lut 01, 2011 18:02 przez wiora, łącznie edytowano 1 raz

wiora

Post » Wto lut 01, 2011 18:01 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zofia&Sasza pisze:Przepraszam, ale ja nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie, czy Ty Izo71koty masz zamiar wypuścić na wolność koty o niejasnym statusie serologicznym?

Odpowiem Ci na Twoje pytanie. Wczesniej jednak zapytam sama.Czy wszystkim kotkom , które łapiesz na sterylki robisz testy przed wypuszczeniem ich na wolność? kazda taka kotka moze stanowić przykład niejasnego statusu serologicznego.Z tego co widzę po watkach nikt raczej tego nie robi.

Skoro jak piszesz przeczytałaś wnikliwie wszystkie watki, to dziwne ze uciekła Ci tak wazna informacja na temat ilosci sterylek które wykonałam. A moze w takim razie nie uciekla Ci informacja dlaczego zostały zabrane koty z Tęczy? I w jakich dramatycznych okolicznosciach do tego doszło?

Na koniec mam małe pytanie. Bo nie znam Cie i chciałabym wiedzieć. To dosć istotne. Jesteś DT czy Karmicielka? jeśli DT to Ty decydujesz o tym ile kotów przyjmujesz na Tymczas.jeśli jednak Karmicielką w dodatku tak wielkiego stada jak ja to zupełnie zmienia postać rzeczy.

iza71koty

Post » Wto lut 01, 2011 18:11 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Pixia. Sama nie robisz testów, bo przyznajesz ze Cie na to nie stac. Jakim prawem żądasz zatem, abym ja je robiła. Ty prowadzisz DT zaledwie dla kilku kociaków i widzisz w tym problem.A ode mnie oczekujesz ze zrobię testy wszystkim kotom którymi sie opiekuję?
Koty były izolowane. W osobnym pomieszczeniu. I Ty to widziałaś na własne oczy. Owszem. Byly błagalne telefony, w których Cie prosiłam o chociażby szczatkowe informacje, co zrobilas z kotami, które Ci przekazałam.Obiecałaś pomoc, wspolprace. Wiadomosci. Mi i mojemu Mężowi. Nie wywiazałaś sie z tego i nie jest to pierwszy przypadek.

W schronisku byłam i owszem. Wiele razy. Widziałam martwe koty wynoszone w wiadrach, zbierane na terenie kociarni i w poblizu.Nie zauwazyłam natomiast zeby miały czyszczone 3 razy dziennie kuwety, pełne miski i zmieniane co drugi dzień wszystkie legowiska.

iza71koty

Post » Wto lut 01, 2011 18:23 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Pixia pisze: Ale potrafię liczyć siły na zamiary! Nie mam prawie setki w domu.

agiis-s pisze:zamiast przyjechać i sprawdzić każe się ludziom którzy byli i widzieli dowodzić swoich racji, cytować wypowiedzi Izy z kilkunastu wątków, odpowiadać na absurdalne zarzuty.

To znowu się dzielimy na lepszych i gorszych: jedni mogą pisać co chcą, drudzy muszą się spowiadać i udowadniać :roll:
1.Kto to są "Ci którzy byli"?- wystarczy z nicka, nie muszą podawać wieku i wagi.
2. Kiedy byli u Izy?
3. Ilu kotów się u Izy doliczyli na tzw."własne oczy"? 100? 99? 98?

Miejcie albo odwagę napisać prawdę podpartą konkretami albo przestańcie wałkować od lat te same kawałki. Jakoś agiis nie zdementowałaś tego, co napisała Iza, że byłaś u niej ostatnio w 2008 roku? Przypominam, że rozpoczął się 2011. Jeśli to prawda, to sorry ale jesteś mało wiarygodna.
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Wto lut 01, 2011 18:32 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

no jestem mało wiarygodna....

bardziej wiarygodny jest ktoś kto nie był u niej wcale

agiis-s

[poprzednia][następna]