UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 29, 2015 11:20 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Obawiam się, że dyskusja będzie bezproduktywna.
One i tak wiedzą lepiej, przecież tam były, no i "kontrolują", a poza tym co mają z kotem zrobić?
Mądrzejszych od nich ta baba nabierała, wystarczy poczytać tutaj na Miau ile osób do niej koty wysłało na zmarnowanie... :(

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Sob sie 29, 2015 11:21 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

myamya pisze:Obawiam się, że dyskusja będzie bezproduktywna.
One i tak wiedzą lepiej, przecież tam były, no i "kontrolują", a poza tym co mają z kotem zrobić?
Mądrzejszych od nich ta baba nabierała, wystarczy poczytać tutaj na Miau ile osób do niej koty wysłało na zmarnowanie... :(

Boją się pisać pod nazwiskiem (choć ja na fb występuję z imienia i nazwiska i tak do nich piszę). O czym mówić, mrok po prostu
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sie 29, 2015 11:28 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Mrok, mrok bez mózgów.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 29, 2015 11:34 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

nazwałam "częstochowskie koty do adopcji" na fb tchórzem, skoro nikt nie jest w stanie się przedstawić. Myślę, że coś mi grozi :smokin:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 29, 2015 11:35 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

a wystarczy zapytać czy pani Krystyna zaprowadziła je również na działki, gdzie te koty wywalała..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob sie 29, 2015 11:36 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

mamaGiny pisze:a wystarczy zapytać czy pani Krystyna zaprowadziła je również na działki, gdzie te koty wywalała..

odpowiedzą? Wątpię. Retoryka opanowana (choć nie wiem, czy rozumieją, co znaczy to słowo)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 29, 2015 11:37 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

MalgWroclaw pisze:Taką odpowiedź na fb dostałam, na moją informację: Nie lubię Was, skoro pozbywacie się kotów do mordowni.
"Niczego podobnego nie robimy. Ale nie można być lubianym przez wszystkich, więc żegnamy panią bez żalu."
Naprawdę nic nie można? Szkodniki, to mało powiedziane.

Mroki głębokiego średniowiecza.
Plus bezgraniczna podłość, bo inaczej nazwać tego nie można.
I co z tego mają konkretnego, poza małpią satysfakcją, że zagrały komuś na nosie?
Absolutnie nic :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 29, 2015 11:41 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

No przecież że nie wywalała.
Sama pani K. powiedziała, że nie wywalała, więc nie wywalała.
Taka prawdomówna osoba, tylko przypadkiem posługuje się różnymi nazwiskami i podaje różne miasta, w których mieszka.
Oczerniają ją osoby, które zazdroszczą jej sukcesów adopcyjnych.
Na przykład tego sukcesu, kiedy magicznie przed zapowiedzianą kontrolą TOZ liczba kotów w mieszkaniu drastycznie zmalała. Szast-prast i wyadoptowało jej się stado dorosłych kotów. Taka zdolna osoba.

myamya

Post » Sob sie 29, 2015 11:42 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Agnieszka Batorek - jedyne nazwisko jakie udało mi się wygooglać, plus to iż jest to komitet społeczny
cokolwiek to znaczy..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob sie 29, 2015 11:44 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

To dużo! Pannice są w dobrym humorze.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 29, 2015 11:45 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

myamya pisze:No przecież że nie wywalała.
Sama pani K. powiedziała, że nie wywalała, więc nie wywalała.
Taka prawdomówna osoba, tylko przypadkiem posługuje się różnymi nazwiskami i podaje różne miasta, w których mieszka.
Oczerniają ją osoby, które zazdroszczą jej sukcesów adopcyjnych.
Na przykład tego sukcesu, kiedy magicznie przed zapowiedzianą kontrolą TOZ liczba kotów w mieszkaniu drastycznie zmalała. Szast-prast i wyadoptowało jej się stado dorosłych kotów. Taka zdolna osoba.

wyadoptowało..na działki
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob sie 29, 2015 11:47 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

No nic, tylko się uczyć od pani :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 29, 2015 11:48 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Oj tam oj tam, na pewno znalazły tam świetne domki, nie?
Wszyscy wiemy, że na działkach są ... domki. Niektóre nawet bardzo stałe.
BTW1, pamiętam że wtedy było pisane, że te działki miały być likwidowane? Jakaś droga miała być budowana czy cóś?

BTW2, chyba im się humor popsuł, bo kasują. Szkoda gadać. Za tydzień-dwa pochwalą się do jakiego super DS Krystyna K. wyadoptowała Łatkę, gawiedź im poserduszkuje, odfajkują kolejnego "uratowanego" kota, wszyscy będą szczęśliwi.

myamya

Post » Sob sie 29, 2015 11:52 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Ktoś bez nazwiska (bo się bał przedstawić) chciał mi wcisnąć Łatkę do adopcji
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 29, 2015 12:03 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

I ktoś wyciął moją odpowiedź. Niewiarygodne.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]