Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 12, 2009 12:11 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

MIKUŚ pisze:
Iweta pisze:Kurcze, dobrze by było, żeby znaleźli się wolontariusze , którzy byliby tylko w schronisku.
Może wśród czytających znajdą się ludzie , którym nie jest obojętny los tych kotów i zgodziliby się na wolontariat w schronisku?
To jedyny sposób żeby pomagać tym zwierzętom nie biorąc ich do Kociej Chatki, która przecież nie jest z gumy :roll:

Oni nie chcą wolontariuszy, nie chcą słyszeć ani ich widzieć. Sama za nimzaczęłam współpracę z Kocią Chatką chciałam być wolontariuszem. :roll:

To może trzeba jakiś szantaż zastosować? Są zdjęcia, opisy sytuacji..... jesli nie mozna po dobroci to trzeba sposobem
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob gru 12, 2009 20:14 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Do góry Kocia Chatko :roll: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 12, 2009 20:44 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Tak o niej wczoraj napisałam :( Mała to obraz nędzy, rozpaczy i nie wiem czego jeszcze :cry: brak mi słów na to wszystko :cry:
ObrazekObrazek
Malutka niestety nie przeżyła nocy :cry: pojechałam dziś po nią do schronu już jej nie było w kociarni, umarła w nocy :cry: pracownik zabrał jej ciałko :cry: jej nie dałyśmy rady uratować :cry: a w schronie jeszcze kilkanaście kociaków :cry: nie wiem czy damy radę im pomóc :cry: niestety szara rzeczywistość, a malutka już biega za Tęczowym Mostem :( może gdybym była w shronie w tamtym tygodniu jak planowałam może jeszcze byłaby szansa :( Asiu i Martynko dziękuję Wam bardzo za zaoferowanie domku dla malutkiej. Niestety pomoc przyszła za późno :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob gru 12, 2009 20:47 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

:crying: :crying: :crying:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 12, 2009 20:51 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Teresa a zabrałyście jakieś koty ze schronu?
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob gru 12, 2009 20:54 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Z dobrych wieści :) ta śliczna sunia dziś znalazła domek - i w tej chwili pewnie już grzeje dupkę w swoim domku :)
Obrazek
Dziś do domku pojechała także siostra Japoneczki, ta która miałą wrócić na wolność od Patrycji - oby tylko się dogadała z rezydentem kocurkiem zabranym ze schronu w Bytomiu to będzie dobrze. Ludzie bardzo fajni, kochający zwierzaki mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze :) Zostawili 70zł pieniądze włożyłąm do skarbonki na kociarni.
Natomiast dziś jak byłam w schronie pracownicy pokazali nam małego cudnego pieseczka :( piesio został zabrany ze schronu, ale zaczął chorować i po prostu zanieśli go do schroniska bo nie chciało się go im leczyć, psinka przerażona taki maleńtas mniejszy od kota :( zrezygnwany i trząsący się z zimna , Baśka tak wymiękła, że o mało nie zabrałybyśmy go do Kociej Chatki :( Basia zrobiłą zdjęcia komórką może wstawi - małego trzeba koniecznie zabrać bo tam nie pociągnie zbyt długo :( jezu wsadzili go do klatki takiej dosłownie jak dla chomika maleńkiej :( gdyby chciał ktoś pomóc mogę maluszka jutro wyciągnąć :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie gru 13, 2009 2:33 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Moge wziac 1-2kociaki do siebie na (nie)stety platny DT gdyz nie mam pracy.

Z dobrych informacji, mam doswiadczenie w opiece nad kocimi niemowletami i mlodymi kocietami. Mam tez zaufanego weta. Ale w tak mlodym wieku najwazniejsze jest czujne oko, tu kazda godzina sie liczy. Wiec paradoksalnie brak pracy czyni mnie w tym wypadku dobrym DT.

Wiecej info w watku ponizej:

viewtopic.php?f=13&t=104671&p=5303074#p5303074

NinKa777

Od: Śro cze 18, 2008 22:21

Post » Nie gru 13, 2009 9:41 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

NinKa777 pisze:Moge wziac 1-2kociaki do siebie na (nie)stety platny DT gdyz nie mam pracy.

Z dobrych informacji, mam doswiadczenie w opiece nad kocimi niemowletami i mlodymi kocietami. Mam tez zaufanego weta. Ale w tak mlodym wieku najwazniejsze jest czujne oko, tu kazda godzina sie liczy. Wiec paradoksalnie brak pracy czyni mnie w tym wypadku dobrym DT.

Wiecej info w watku ponizej:

viewtopic.php?f=13&t=104671&p=5303074#p5303074

Niestety same borykamy się z finansami dlatego szukamy niepłatnych Dt :|

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie gru 13, 2009 10:40 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Rozumiem, niby pieniadze szczescia nie daja, jednak moga zapewnic zdrowie, czasem zycie, a stad juz blisko do szczescia!

NinKa777

Od: Śro cze 18, 2008 22:21

Post » Nie gru 13, 2009 11:32 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

straszne zdjęcia :( :crying:
i ta biedna kicia w tym koszyczku ... :crying:
proponuje niezły szantaż
a może by wysłać zdjęcia bezpośrednio mailem na sekretariat prezydenta miasta naszego ??
i może gdzieś do toz'u ale katowickiego nie naszego
i do wiadomości zagłębia
a wszystko wysłać do wiadomości do schronu mailem albo pocztą ...

może stwórzmy tu jakiś tekst
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie gru 13, 2009 12:02 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Żeby nie było wiele hałasu o nic-zdjęcia zbierajcie.Koleżanka z forum ma plany.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie gru 13, 2009 12:08 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

UWAGA, UWAGA!!!
Proponuję dnia 19 grudnia b.r. zrobić mini imprezkę pożegnalną. Przedświąteczną. Zapraszamy.
Tak jak w zeszłym roku. Bardzo miło było. Biletem wstępu na imprę będzie prezent dla Barbarki i darowizna dla kociambrów...
CZEKAM NA PREZENTY :twisted: :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie gru 13, 2009 12:10 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Chętnie się przyłączę.
Obrazek

2em

Od: Śro gru 02, 2009 8:49

Post » Nie gru 13, 2009 12:11 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Gdzie???? :?:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie gru 13, 2009 12:21 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Myślałam o stonghenge. Tylko że tak....Wtedy składamy się tak pi razy drzwi po 20 zł. Na pizzę i piwo. Konieczna będzie wtedy tyż rezerwacja. No i ile konkretnie osób by było.
MIKUŚ

[poprzednia][następna]