Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Pieniądze na finansowanie leczenia zwierząt zabranych z "Ostatniej szansy" Bożeny Wahl w Boguszycach można wpłacać na konto Fundacji dla zwierząt Argos http://www.argos.org.pl/
Numer konta: 47 1240 6133 1111 0000 4808 5915
Konieczny dopisek Boguszyce - tylko tak opisane przelewy trafią do puli, z której będą finansowane wydatki na leczenie tych zwierząt.
Zostałam wyznaczona do koordynowania zbiórki i rozliczeń pomocy finansowej dla zwierząt z Boguszyc i zostanie to dziś ogłoszone na stronie Fundacji dla zwierząt Argos.
Na potrzeby rozliczania wpłat i wydatków założę nowy, stricte informacyjny wątek na forum. Wszystko będzie jawne i musi być udokumentowane.
Ponieważ w tej chwili nie mam możliwości założenia tego wątku i opisania dokładnie spraw organizacyjnych, proszę o wstrzymanie się z wpłatami do jutra, aż zasady zostaną spisane i upublicznione.
mikrejsza pisze:czyli możemy już wpłacać
casica pisze:Mam jeden postulat - proszę nie zapełniajcie bezproduktywnie kolejnych strony wyłącznie ikonkami kciuków
Modjeska pisze:wyjechalismy właśnie z Boguszyc.
Mamy szczeniaki i koty.
Reszta ludzi została. Jest kanał bo Wahl nie chciała ich wpuścić. Jak wyjeżdżaliśmy coś się ruszyło. Mam nadzieję, że uda im się wydostać jakieś koty.
iwciu, jedzie do Ciebie malusieńkie kociątko.
Mirka, mamy dla Ciebie rudaska. Jest strasznie chudy ale poza tym chyba w niezłym stanie.
Kordonia, dla Ciebie mamy głównie czarnuszki i krówki. Jeden ma gile. Jedna kota to dzika-dzicz, jedna chyba ciężarówka,
Agn dla Ciebie smutny starszawy ale nie glądalismy go zbyt dokładnie bo nie było warunków.
Nie wiem jak wytrzymamy jazdę bo śmierdzi straszliwie.
W sumie od pani Marzeny zostały zabrane wszystkie maluskie szczeniaczki. Suczki jadą do Łodzi i d Warszawy, pieski do Elblaga.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anstrzel, egw, Google [Bot] i 320 gości