CHORA KOTKA UCIEKłA ok. Klifa. Nadal szukamy Fuksi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2007 21:35

Ewik pisze:
Kociareczka pisze:Niewiem, czy sama tam dojadę.
Nie będę w to mieszać Ewik, bo nie będzie jej się pewnie chciało (może nie to, że nie będzie :twisted: ale benzyna, czas).

:roll: kurde no..

Kasia...oj...nie bierz mnie po włos :twisted: Jak to, że nie będzie mi się chciało,a? ;) Wpadnę po Ciebie ok.19,45?

Ewik. Dziękuję w imieniu Fuksi i jej maluchów za pomoc dla Kociareczki w podróży po Warszawie.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Śro sie 01, 2007 21:44

Ewik pisze:
Kociareczka pisze:Niewiem, czy sama tam dojadę.
Nie będę w to mieszać Ewik, bo nie będzie jej się pewnie chciało (może nie to, że nie będzie :twisted: ale benzyna, czas).

:roll: kurde no..

Kasia...oj...nie bierz mnie po włos :twisted: Jak to, że nie będzie mi się chciało,a? ;) Wpadnę po Ciebie ok.19,45?

Dzięki :D

19:45 pasuje 8)

Ewa, jesteś kochana :1luvu:

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Czw sie 02, 2007 1:28

WItajcie
wróciłam z urlopu w niedzielę, a dopiero teraz miałam czas, aby przeczytać co się w międzyczasie działo.

Z żalem stwierdzam, że jednak nie odnaleziono Fuksi.

Z takim samym żalem nie mogę wziąć udziału w czwartkowym spotkaniu. Mam podbramkową sytuację z inną kocią mamą, ale dla tego problemu otworzyłam nowy wątek i stadem nowych kociaków w domu.

Przed urlopem obiecałam wystawić zioła na bazarku dla dzieci Fuksi i zaraz się za to biorę. Ale tu proszę o pomoc, nie wystawiałam jeszcze na bazarku. Napiszcie jak to zrobić, aby ewentualne pieniądze wpływały na konto AFN. Nr konta już mi podaliście na prośbę mojej córki, ale chodzi mi o procedury.

Jeśli jeszcze nie śpicie, to napiszcie.

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw sie 02, 2007 2:02

Witaj Dellfin.
Ciebie nie będzie podczas wieczornych poszukiwań Fuksiarki?! Może jednak zmienisz zdanie i dołączysz do Xandry, Ewik i Kociareczki.
Wystawiasz na kocim bazarku zioła z opisem, ceną wywoławczą i informacją o kosztach wysyłki. Podajesz również cel licytacji i czas jej trwania. Natomiast numer rachunku do wpłaty napiszesz zwycięzcy aukcji w pw, informując jednocześnie, że jego posiadcz ponosi w sposób bezpośredni koszty leczenia beneficjentów aukcji.
Pozdrawiam Cię serdecznie. Może wieczorem Fuksia będzie już bezpieczna.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Czw sie 02, 2007 2:06

Oj, to chyba źle zrobiłam. Bo widzisz, nie dałam licytacji, tylko podałam ceny. Właściwie specyfika oferty wyklucza licytację. A na jak długo wystawia się na bazarku, ile dni?

delfinka

Post » Czw sie 02, 2007 2:20

Waldemar, nie będę mogła być, jeśli tylko zdobędę klatkę pułapkę, a to będę wiedziała jutro.
Sytuacja wygląda tak: kocia mama znalazła pustą psią budę w cichutkim bezpiecznym kąciku na posesji ludzi, którzy nienawidzą zwierząt. Tak się okociła, 4 kociaki, teraz jakieś 5 tygodni. Od dwóch tygodni tylko co jakiś czas do nich zagląda. Przekablowała mi o tym moja mama. Pojechałam tam dziś i zabrałam 2 kociaki, A gdy dowiedziałam się szczegółów, 2 kolejne zostawiłam, żeby złapać kocicę na sterylkę. Muszę to załatwić JUŻ, bo dzieci wszystkie trzeba zabrać (bo zimno, bo niedokarmione, bez opieki, zresztą zajrzyj http://www.allegro.pl/item221930760_6_o ... h_rak.html ) . Jeśli zabiorę od razu wszystkie, to matka więcej w to miejsce już nie przyjdzie, a prawdopodobnie już albo zaraz będzie w następnej ciąży. A miejsce jest daleko, pod W-wą, ode mnie 35 km. I muszę to wszystko załatwić do soboty, bo jak tam pojadę, to sworą w domu zajmie się córka, a ona w sobotę wyjeżdża na dwa tygodnie. One nie mogą tak długo czekać.
W poniedziałek udało mi się złożyć biznes plan i z tej okazji moja grupa zorganizowała garden party. Z tej imprezki nieoczekiwanie przyjechałam do domu z kotką z wysokiej ciąży i 10 tygodniowym jej kociakiem. Więc wiem, że kotka potrafi szybko przygruchać sobie apsztyfikanta.
MUSZĘ ZŁAPAĆ TAMTĄ KOTKĘ!!! A W-wa bardzo się uaktywniła. Brawo.

delfinka

Post » Czw sie 02, 2007 2:26

delfinka

Post » Czw sie 02, 2007 2:36

Nie wiem, czy na kocim bazarku są licytacje z opcją "kup teraz". Radzę zmienić cenę na minimalną i zaprosić potencjalnych kupujących do licytacji.
Pamiętam o Twoich planach związanych z działalnością gospodarczą i cieszę się, że przybliżasz się do celu.
I w świetle wywodów na temat koteczków, którym teraz pomagasz brak Twojej obecności dzisiejszego wieczoru podczas poszukiwania Fuksi jest całkowicie zrozumiały i usprawidliwiony.
Musiała być atrakcyjna zapachowo ta koteczka, skoro szybko znalazła sobie męża.
Rzeczywiście są już na wieczór umówione trzy osoby. Może jeszcze dołączy kolejna osoba.
Warszawa. Brawo, Warszawa.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Czw sie 02, 2007 10:30

Czy ktoś jeszcze dołączy?

Kociareczka

Post » Czw sie 02, 2007 10:39

wszyscy spoza Warszawy wyjątkowo intensywnie będziemy przesyłać pozytywną energię i ciepłe mysli w czasie trwania Waszych poszukiwań. Oby w końcu zwieńczonych sukcesem!

Kto może niech się modli, odprawia czary czy w co tam akurat wierzy, każdy sposób będzie dobry jeżeli tylko ma to pomóc w znalezieniu Fuksi

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 02, 2007 10:56

dziewczyny, ja niestety dzis odpadam :(
boje sie, ze to infekcja jakas a jutro mamy wyjazd i musze wyzdrowiec po prostu, mam temperature, boli mnie kregosłup i zimno mi, na przemian z goracem :(

zaraz pisze pw do Ewy i Kociareczki, naprawde sie nie wymiguję :(
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw sie 02, 2007 12:12

Xandra!!

Nie przepraszaj.

Zdrowie najważniejsze :D

Ja z Ewą dam sobie radę 8)

Chyba, że jeszcze ktoś dołączy, hm? :)

Kociareczka

Post » Czw sie 02, 2007 12:37

kto może jeszcze pomóć dzisiaj dziewczynom? Może to juz ostatnia akcja będzie, bo zakończona sukcesem?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 02, 2007 13:57

Xandra. To się zdarza. :(
Ewa i Kociareczka. Umówcie się przed wyprawą raz jeszcze telefonicznie z Panią karmicielką, informując ją że nie będzie Xandry.

Poszukiwania Fuksiarki dzisiaj wieczorem według wskazówek karmicielki. Duża szansa na efektywną pomoc dla chorej koteczki.

Warszawa. Halo, Warszawa.
Proszę jedną lub dwie osoby o kontakt z Ewik lub Kociareczką i poświęcenie wieczoru na pomoc w szukaniu chorej koteńki.
Ewik i Kociareczka. Bardzo dziękuję.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Czw sie 02, 2007 14:42

Gdyby ktoś potrzebował kiedyś pomocy wieczorem
to przypominam, że z wcześniejszym uprzedzeniem
najprawdopodobniej będę mogła sie zjawić i pomóc
(tylko proszę oby nie za późne godziny, abym mogła jeszcze do domu wrócić autobusem :roll: bo daleko mam)

w razie czego proszę wiadomość na PW
(gdzie,
o której mam być
i jeszcze najlepiej jak się rozpoznać :wink:

komórkę jeszcze przez 3 dni mam czynną, ale później blokują mi rozmowy wychodzące więc nie będę mogła dzwonić :oops: )

nadal tzrymam kciuki za odnalezienie
Fuksiary :ok:

Pozdrawiam
Aia

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

[poprzednia][następna]