Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Rozmawiałam z Basią, żeby zasięgnąć "jezyka u źródła"...
Rubinek jest bardzo aktywny, wręcz nadaktywny, największy rozrabaiak zmaluchów, które są teraz u Basi. Wejście na drzwi, najwyższą szafę pod sufit to dla niego nie problem. Oczywiście przy okazji zrzuca np. kwiaty.
jet bardzo przymilny i za chwilę biegnie do cżłwoieka mrigając oczkami ale nie potrafi usiedziec w miejscu...
Z kotami basi dogaduje się bez problemu...
ale czy mając jednego żywiołowego kociaka trzeb ado niego dołączyć drugiego takiego samego... oto jest pytanie?
Na razie Rubienk jest prześmiesznym rozrabiaką, ale weterynarz sugerował, że może mieć zadatki na dominanta.
Piszę rozwlekle, bo nie wiemy czy Pani na pewno powinna zdecydować się na takiego łobuziaka.
Czy jest przygotowana na pana "wszędzie wejdzie'?
meksykanka pisze:a także uzgodnić kwestię wizyty PA.
:
Marzenia11 pisze:meksykanka pisze:Rozmawiałam z Basią, żeby zasięgnąć "jezyka u źródła"...
Rubinek jest bardzo aktywny, wręcz nadaktywny, największy rozrabaiak zmaluchów, które są teraz u Basi. Wejście na drzwi, najwyższą szafę pod sufit to dla niego nie problem. Oczywiście przy okazji zrzuca np. kwiaty.
jet bardzo przymilny i za chwilę biegnie do cżłwoieka mrigając oczkami ale nie potrafi usiedziec w miejscu...
Z kotami basi dogaduje się bez problemu...
ale czy mając jednego żywiołowego kociaka trzeb ado niego dołączyć drugiego takiego samego... oto jest pytanie?
Na razie Rubienk jest prześmiesznym rozrabiaką, ale weterynarz sugerował, że może mieć zadatki na dominanta.
Piszę rozwlekle, bo nie wiemy czy Pani na pewno powinna zdecydować się na takiego łobuziaka.
Czy jest przygotowana na pana "wszędzie wejdzie'?
Identyczny jest mój Bolek. No własnie to jest pytanie, czy się dogadają. Choc mój Bolek jest bardzo aktywny ale nie jest typem dominanta - jedynie jest bezwględny w zabawie piórkami i skacze za nimi nie patrząc na nic ani na nikogo tzn jak piorko jest nad łebkiem innego kota to też bez problemu skoczy. Miałabyś czas jutro w okolicach południa pojsc na wizytę pa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1371 gości