KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 19, 2011 22:16 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Bylam dzis wieczorem na chatce bYlo duuuuzo ludzi tzn same kobitki.
Jak zajechalysmy to byla Beatka bo nie dawal jeJ spokoju ten malenki z urazem nozki byl bardzo slabiutki ledwo dychal prawie agonia, a ja przyjechalam z p.Beata od Noska i jej mama poprosilam p.Beate i pojechaly dwie Beaty do Almawetu z nim no i niestety :(
P.Beata od Noska ma dorobiony klucz do Kch za zgoda p.prezes bedzie dojezdzala kiedy bedzie mogla i naswietlala oraz dopieszczala Noska oraz inne kociaki.
Przywoza jedzenie w postaci nerek ktore uwielbia oraz saszetki i suche.
To b.fajne kobitki.
Po drodze z pracy przyszla rowniez p.Bozena ta od malego poplakala sie bo sie po drodze dowiedziala :( ale przy okazji pomogla przy karmieniu Klimka mial namoczone suche ale b.geste dolalam mu wody i karmila go z reki nawet jadl.
Dalam mu paste pro-kolin bo zastrzyk dopiero jutro.
Smole tez zrobilam zastrzyk.
Potem przyjechala nasza Bozena oporzadzila zdrowa czesc lacznie z lekami i wyrzucila ta otomane :D

Acha pamietajcie zawsze w lodowce sa nereczki dla Noska oraz innych one to uwielbiaja glownie Wiki,Smola i ta beizimienna w kaftaniku.
Zajrzalysmy jej dzis z Bozena ma fajnie zagojone psiklam sreberkiem i kaftanik z powrotem ale jeszcze do niedzieli i bedzie ok.

PILNE
CZY JUTRO TJ.20.V. KTOS SIE ZGLOSIL NA RANNY DYZUR?
BO JAK NIEMA NIKOGO TO TRZEBA BY GO ZROBIC :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw maja 19, 2011 22:55 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Jadziu na jutro rano zgłosiłą się Beatka, a ta bezimienna to nie jest bezimienna to Krawatka ze schroniska :D
Dziewczyny i plisssss zapisujcie się na dyżury w przyszłym tygodniu :!: :!: :!: bo chce zamknąc ten temat :lol: i jeszcze raz przypominam stan dyżurów na przyszły tydzień :D
I Jadziu fajnie dyżur to dyżur człowiek obrobi co może, posprzata, poda leki i czasami nie ma czasu na inne sprawy, i wymizianie kociaków, a jak inne osoby wpadną w międzyczasie dopiescić i dojrzeć kociaki to super dla naszych kociastych :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 19, 2011 23:02 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 23.05.-28.05.2011
23.05. pon. rano brak wie. Bona
24.05. wt. rano brak wie. Teresa
25.05. śr. rano Bona wie. MaraS.
26.05. czw.rano brak wie. brak
27.05. piat rano Alienor wie. brak
28.05. sob. rano brak wie. brak
29.05. niedz. brak wie. Dorota

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 19, 2011 23:12 Re: chatka

27.05 wieczor
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 20, 2011 0:00 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Oj cośspać na tym wygnaniu nie mogę :( dobrze że to ostatnia nocka :ok:
Cały czas chodzi mi po głowie myśl i może się nią podzielę w tą długą noc.
Jak wspomniałam kiedyś tam, 04.06 zaskoczyła mnie chrześnica weselem.
Wiadomo że z kasą krucho to się i łamałam, ale nie mogę jej tego zrobić że nie przyjadę- tymbardziej że to doskonała okazja odświeżyć kontakty rodzinne deczko nadwątlone.
No więc potwierdziłam i jadę.
I cały czas mi się myśli że w zasadzie ta rodzina to :kotek: potencjał :ryk:
Jedna z moich sistrzenic mieszka w podbełchatowskiej wsi.
A ta do której jadę też docelowo chałpa się buduje (narazie kontem :wink: u teściów)
Więc tak- ambitne zadanie. Oprócz zacieśniania przyjaźni rodzinnej, rozeznam temat co do bezpieczeństwa okolicy w= w kierunku wolnożyjących , wysterylizowanych kotów :ok: bo że ludzie ok to już teraz to wiem.
Być może będziemy mieli jednostkę :kotek: zrzutu :ryk: .
I za to proszę trzymać ogromniaste :ok: :ok: :ok: :ok: .
Może jednak zawsze coś jest po coś 8O
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt maja 20, 2011 0:17 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kurcze wszyscy śpią nie ma z kim pogadać :evil:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt maja 20, 2011 0:57 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

To i ja idę spać
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt maja 20, 2011 7:37 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Terenia a jak z podaniem zastrzykow bo Beatka to raczej nie podaje a wieczorem jest Cooki wiec tez nie wiem zorientuj sie jak co to podjedziemy.

jadziaII

Post » Pt maja 20, 2011 7:56 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

:cry: :cry: :cry: wiedziałam, że do poniedziałku to za daleko....

Prosze mnie zapisać na dyżur w poniedziałek (23.05) rano. Nie będzie zbyt długi bo to urwanie z pracy ale leki, żarcie, kuwety na pewno

Jak dziś nikt nie poda zastrzyków to ja mogę podjechać koło 12-15.30 i podać Smole i Klimkowi (bo chyba nikt więcej nie bierze?)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt maja 20, 2011 8:13 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Pani Teresko ja też proszę o dorobienie klucza do chatki bo pożyczylam od Gosi zgoda p/Ewy jest.
z gory dziękuję
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Pt maja 20, 2011 8:20 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze::cry: :cry: :cry: wiedziałam, że do poniedziałku to za daleko....

Prosze mnie zapisać na dyżur w poniedziałek (23.05) rano. Nie będzie zbyt długi bo to urwanie z pracy ale leki, żarcie, kuwety na pewno

Jak dziś nikt nie poda zastrzyków to ja mogę podjechać koło 12-15.30 i podać Smole i Klimkowi (bo chyba nikt więcej nie bierze?)

Mara chyba jednak musisz podjechac na te zastrzyki bo Beatka napewno nie poda a Cooke dopiero na wieczor i tez nie wiem czy zrobi wiec dla pewnosci zrob to TY i zabierz dla Klimka mokre bo biedak tego moczonego nie za bardzo.

jadziaII

Post » Pt maja 20, 2011 8:23 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dobrze Jadziu - podam dziś zastrzyki...

Mara S

Post » Pt maja 20, 2011 9:13 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

uprzejmie proszę ściagnijcie Krawatce kaftanik, proszę o sprawdzenie brzuszka czy jest ok i mam nadzieje ze sie juz nie rozliże

a w Almavecie czeka 3,5 kg suchej karmy dla Gracji, hypoalergicznej, w prezencie :D
Martynka odbierze

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt maja 20, 2011 9:16 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Filomen pisze:uprzejmie proszę ściagnijcie Krawatce kaftanik, proszę o sprawdzenie brzuszka czy jest ok i mam nadzieje ze sie juz nie rozliże

a w Almavecie czeka 3,5 kg suchej karmy dla Gracji, hypoalergicznej, w prezencie :D
Martynka odbierze

a można jej też zdjąć tę obrąże?

ZMIANA - w poniedziałek rano (23.05) przyjdzie Gosiakot z Wiesią a ja się urwę z pracy we wtorek rano (24.05)

Mara S

Post » Pt maja 20, 2011 10:00 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

tak, tylko nie wyrzucaj, chyba oddamy do schronu obróżkę, bo Krawatka zostaje

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]