Aleba pisze:Albo po 1,5 roku czy 2 latach
Szkoda dzieciaków
Agneski szkoda
Moderator: Estraven
Aleba pisze:Albo po 1,5 roku czy 2 latach
Szkoda dzieciaków

jopop pisze:i za co kciuki trzymam!

U hanelki jadło zamyka się w piecyku, mikrofalówce, szafce zamykanej na klucz... na wszystkich szafkach mam zamocowane zabezpieczenia przed dziećmi z ikei. Niektóre jeszcze się trzymająAgneska pisze:Zuźlikowa to jednak kobieta pełna tajemnic. Żeby nie powiedzieć, że sama nie wie czego chce od życia.![]()
Imbirowe otwieranie szafki idzie coraz sprawniej, jedno pacnięcie łapą i już. Na noc zastawiłam ciężkim krzesłem, ciekawe co będzie po moim powrocie do domu dzisiaj.Całe kocie żarcie trafiło z półek do lodówki, oby się drań nie odważył lodówki otwierać.
Bo się przeprowadzi do Hanelki.
hanelka pisze:U hanelki jadło zamyka się w piecyku, mikrofalówce, szafce zamykanej na klucz... na wszystkich szafkach mam zamocowane zabezpieczenia przed dziećmi z ikei. Niektóre jeszcze się trzymająAgneska pisze:Zuźlikowa to jednak kobieta pełna tajemnic. Żeby nie powiedzieć, że sama nie wie czego chce od życia.![]()
Imbirowe otwieranie szafki idzie coraz sprawniej, jedno pacnięcie łapą i już. Na noc zastawiłam ciężkim krzesłem, ciekawe co będzie po moim powrocie do domu dzisiaj.Całe kocie żarcie trafiło z półek do lodówki, oby się drań nie odważył lodówki otwierać.
Bo się przeprowadzi do Hanelki.
Do pomocy jest kundel. Jak się nie da po dobroci otworzyć, to można wyrwać drzwi z zawiasami i kawałkiem szafki. Każda metoda jest dobra, jeśli działa.
Agneska pisze:Zuźlikowa to jednak kobieta pełna tajemnic. Żeby nie powiedzieć, że sama nie wie czego chce od życia.![]()
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości