Schronisko w Rudzie Śląskiej - do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 23:32 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

:cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob gru 18, 2010 8:52 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

Są jakieś staruszki?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob gru 18, 2010 15:11 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

CoToMa pisze:Są jakieś staruszki?

W schronisku wieku kotów nie określa sie :(

Mnie sie wydaje,że jest jedna taka biaława kicia,tylko że ona często wychodzi,można ją pogłaskać,ale raczej sama nie podchodzi do człowieka.Jest już bardzo długo,a wiek to tak na oko...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Sob gru 18, 2010 21:20 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

justyna8585 pisze:

Mnie sie wydaje,że jest jedna taka biaława kicia,tylko że ona często wychodzi,można ją pogłaskać,ale raczej sama nie podchodzi do człowieka.Jest już bardzo długo,a wiek to tak na oko...

Jak ona sobie radzi?
I jak żyje z innymi kotami, ewentualnie psami?
...

CoToMa

Post » Sob gru 18, 2010 22:18 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

CoToMa pisze:
justyna8585 pisze:

Jak ona sobie radzi?
I jak żyje z innymi kotami, ewentualnie psami?

Kiedyś wstawiałam jej fotkę tutaj,musze poszukać...

Nie jestem w stanie nic o niej powiedzieć,pracownicy pewnie też.Nie wiem nawet,czy jeszcze jest.Zapytam ich.

justyna8585

Post » Sob gru 18, 2010 22:31 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

Czy to ta kotka?
justyna8585 pisze:16.Pysia już dość długo mieszka na kociarni. Miła, towarzyska, choć
za długo nie lubi być trzymana na rękach. Poza tym przychodzi się tulić i głaskać. Typowy domowy kot.Wypuszczona z klatki

Obrazek

Obrazek
...

CoToMa

Post » Sob gru 18, 2010 23:23 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

CoToMa pisze:Czy to ta kotka?
justyna8585 pisze:16.Pysia już dość długo mieszka na kociarni. Miła, towarzyska, choć
za długo nie lubi być trzymana na rękach. Poza tym przychodzi się tulić i głaskać. Typowy domowy kot.Wypuszczona z klatki

Obrazek

Obrazek

Nieeeee...Ta ją oceniona na plus minus 1,5 r.

Tamta fotka była dawno robiona.Liwia_ była też ze mną wtedy.Nie mam czasu przetrząsnąć postów,bo męcze sie z ogłoszeniami psów.Zapytałam o nią.

justyna8585

Post » Sob gru 18, 2010 23:48 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

Nie potrafię znaleźć tego zdjęcia, ale wiem, o której kotce mówi Justyna. Na pewno znajdzie się kot kilkuletni, w schronisku bez szans, ale takie prawdziwe, kocie staruszki (w wieku Mufinka, gdy go zabrałaś...) raczej nie mają szans tam egzystować, rzadko takie widzę...
Jest kot biało-bury, który w schronisku jest już dłuuugo, był też starszy, czarny kot, bardzo miły wobec innych stworzeń, ale nie wiem, czy jeszcze jest... Możemy zapytać....
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob gru 18, 2010 23:54 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

Liwia_ pisze:Nie potrafię znaleźć tego zdjęcia, ale wiem, o której kotce mówi Justyna. Na pewno znajdzie się kot kilkuletni, w schronisku bez szans, ale takie prawdziwe, kocie staruszki (w wieku Mufinka, gdy go zabrałaś...) raczej nie mają szans tam egzystować, rzadko takie widzę...
Jest kot biało-bury, który w schronisku jest już dłuuugo, był też starszy, czarny kot, bardzo miły wobec innych stworzeń, ale nie wiem, czy jeszcze jest... Możemy zapytać....

Ona była mocno stara,widac było po niej...

jeśli mówisz o takim dużym czarnym kocie,podobnym do Bruna,który był u mar9,to niestety ale za TM.Nie przeżył kk.Wiem to,bo bardzo mi go było żal.

tak z innych kotów są maluchy,oczywiście z kk i ten kot z przepukliną.Nie wiem jakby sprawdzić jego charakter,nie rozumiem za bardzo jego opisu,chciałabym mu ogłoszenia porobić,ale kto węźmie z przepukliną i z niepewnym charakterem...

justyna8585

Post » Nie gru 19, 2010 0:13 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

Z przepukliną to Gburek?
W jakim może byc wieku?
...

CoToMa

Post » Nie gru 19, 2010 9:58 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

justyna8585 pisze:
Liwia_ pisze:Nie potrafię znaleźć tego zdjęcia, ale wiem, o której kotce mówi Justyna. Na pewno znajdzie się kot kilkuletni, w schronisku bez szans, ale takie prawdziwe, kocie staruszki (w wieku Mufinka, gdy go zabrałaś...) raczej nie mają szans tam egzystować, rzadko takie widzę...

Ona była mocno stara,widac było po niej...

jeśli mówisz o takim dużym czarnym kocie,podobnym do Bruna,który był u mar9,to niestety ale za TM.Nie przeżył kk.Wiem to,bo bardzo mi go było żal.

tak z innych kotów są maluchy,oczywiście z kk i ten kot z przepukliną.Nie wiem jakby sprawdzić jego charakter,nie rozumiem za bardzo jego opisu,chciałabym mu ogłoszenia porobić,ale kto węźmie z przepukliną i z niepewnym charakterem...

ten piękny czarny kot nie żyje? :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie gru 19, 2010 12:11 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

CoToMa pisze:Z przepukliną to Gburek?
W jakim może byc wieku?

Wiek nieznany...
To własnie Gburek...

justyna8585

Post » Nie gru 19, 2010 12:12 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

ten piękny czarny kot nie żyje? :cry: :cry: :cry:[/quote]

Niestety :(

justyna8585

Post » Nie gru 19, 2010 14:47 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

Trzymajcie kciuki,bo jeśli się uda,to kobieta z dogomanii adoptuje sunie,która jest juz 5 lat w schronisku ,a przy okazji chcialaby wziąć czarną kotke :)

justyna8585

Post » Nie gru 19, 2010 14:51 Re: SCHRONISKO ŚLĄSK- kot z płaską główką pilnie szuka DT

trzymam - bardzo bardzo mocno :ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

[poprzednia][następna]