Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Gracja, sorry, ale wczoraj nie miałam jak, i musiałam oddać wóz...
Może zmienić tekst o czarnuchach, co?
Np. Czarna, czarcia rodzina - przygarnij diabła, zostań czarownicą/ czarownikiem ?
Pana od Bono przekierowałam do Edit_f.
Chyba mogę napisać głośno: zdaje się, że jutro zawożę Leośkę do domu.
miszelina pisze:Na Kocimskiej dramat: Gapusia kompletny regres, podczas sprzątania lata po klatce jak nietoperz, poza tym siedzi w budce nieruchomo. Miś siedzi na niej, też wycofanyPrzy mnie nie chciały nic jeść, w kuwetce trochę sioo.
Borki też nieszczęśliwe, ale one przynajmniej mają apetyt i wydalają w dużych ilościach. Czy one wracają do siebie, czy będą oswajane?
Jak Kretki pójdą na ciach (kiedy?), koniecznie trzeba koty wypuścić, Gapie najlepiej zrobiłby własny dom z dużą ilością czasu na socjalizację.
Aha, za świeżej pamięci: w przyszły czwartek, 26.11. nie będę w stanie być na Kocimskiej po południu, znowu pracuję do baardzo późna. Kto mnie może zastąpić? Ja mogę wziąć w zamian każde inne popołudnie lub niedzielę rano.
kastapra pisze:miszelina pisze:Na Kocimskiej dramat: Gapusia kompletny regres, podczas sprzątania lata po klatce jak nietoperz, poza tym siedzi w budce nieruchomo. Miś siedzi na niej, też wycofanyPrzy mnie nie chciały nic jeść, w kuwetce trochę sioo.
Borki też nieszczęśliwe, ale one przynajmniej mają apetyt i wydalają w dużych ilościach. Czy one wracają do siebie, czy będą oswajane?
Jak Kretki pójdą na ciach (kiedy?), koniecznie trzeba koty wypuścić, Gapie najlepiej zrobiłby własny dom z dużą ilością czasu na socjalizację.
Aha, za świeżej pamięci: w przyszły czwartek, 26.11. nie będę w stanie być na Kocimskiej po południu, znowu pracuję do baardzo późna. Kto mnie może zastąpić? Ja mogę wziąć w zamian każde inne popołudnie lub niedzielę rano.
Jest duża szansa na dom dla Gapy. Kto może być na Kocimskiej aby pokazać Gapę. Miszelina??
kastapra pisze:bardzo proszę na prv o kontakt tel do opiekunów Ryfki i Rysi i jeszcze raz pytam kto może być na Kocimskiej by pokazać Gapę
kastapra pisze:Justynko podam Twój numer...
Akima masz numery do dziewczyn u których są Ryfka i Rysia?
kastapra pisze:Justynko podam Twój numer...
Akima masz numery do dziewczyn u których są Ryfka i Rysia?
miszelina pisze:Ja jestem we czwartek od 17.30. I nie wykluczone, że będzie też Aania, bo ma przyjechać, tylko jeszcze nie wie na 100%.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, teesa i 312 gości