Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olga-Negra pisze:Esperanza zostanie u mnie dopóki nie znajdzie się dla niej dom stały.
Uspokoiłam nieco emocje i po naradzie z rodziną ustaliliśmy że to będzie najlepsze rozwiązanie.
Bezsensem byłoby narażanie jej na kolejny stres (i być może jakieś choróbsko).
W międzyczasie będę mogła zrobić jej wszystkie badania. Poproszę też o konsultację innego weta i być może w końcu dojdziemy do tego w czym tkwi problem. Do tej pory wszyscy obstawiali psychikę kotki. Mam nadzieję w okolicach 11 maja dowiedzieć się czegoś więcej (zrobię jej USG pęcherza i inne potrzebne badania)
Nadal szukam wśród swoich znajomych chętnego do przygarnięcia Esperanzy.
Jeśli można proszę o wyznaczenie innego opiekuna sprawy adopcji Esperanzy przez Fundację Fioletowy Pies - byłabym wdzięczna.
Cameo pisze:Olga-Negra pisze:
"... Uważasz się za znawczynię a - jak widać - psyche kotów też jest ci obca skoro nie wiesz że czasem potrafią się dostosować innym razem zaś nie.
Podczas wizyty u mnie mówiłaś że planujesz dzieci, nawet Piotr to pamiętał. Proponowałaś mi nawet uczestnictwo w forach - znów wychodzą twoje kłamstwa!!!!!!!!!!
Mam cię serdecznie dość i wolę nadal sprzątać kocią kupę niż komuś tak nieodpowiedzialnemu oddać Espi na zmarnowanie!!!!!!!!!
NIE ŻYCZĘ SOBIE JAKIEGOKOLWIEK WIĘCEJ KONTAKTU Z TOBĄ!!!!!"
moze kiedys planowalam, ale zycie i plany sie zmieniaja...
sama ze soba dziecka nie zrobie,
na forum weszlas jeszcze przed adopcja espi - twoje kolejne klamstwo
nie zycze sobie takich jazd na pw, a smarkula mozesz sobie nazywac swoje dzieci
a ty tez masz blade pojecie o kotach.. masz tylko dwa.. a ja ile?
wole oddac espi komus z kim bede miala staly kontakt, zaluje ze ci ja oddalam!
nie zawaham sie zlozyc sprawy do sadu za zalamanie warunkow umowy adopcyjnej
Olga-Negra pisze:Może ci przypomnieć jak wyglądała Esperanza po 2 miesięcznym pobycie u ciebie, smarkulo!
Czy ktokolwiek sprawdzał warunki panujące u ciebie?
Nie życzę sobie kontaktu z tobą ponieważ kłamiesz jak najęta, wszystkie informacje przekręcasz i mnie obrażasz zarówno na forum jak i prywatnie.
Kamila jest osobą z którą nie potrafię znaleźć wspólnego języka jak niestety wiele osób na forum. Będąc u mnie usiłowała obmawiać wiele osób z forum, ale ucinałam temat (między innymi Korciaczki).
Olga-Negra pisze:... w każdym twoim poście są kłamstwa. Raz pisałaś że Espi to miziak innym razem że jest agresorem, że z tobą spała to znów że nie i tak w koło Macieju ... w innych postach też często przeczysz sama sobie.
A propos ostatniego postu:
Cóż może nie jestem miss piękności - takie geny - wiem za to co to mydło, nożyczki i pilniczek, hehe
Użytkownicy przeglądający ten dział: HerbertPrade, LimLim, puszatek i 119 gości