a dlaczego sanderku? kazdy ma tutaj duzo do powiedzenia
i zdanie kazdego jest wazne
mika-jasne ,ze rozbudowuj strone-tam juz dawno powinno byc pełno takich działów.
Tylko trzeba to z głowa przygotowac, i jesli sie kogos cytuje,koniecznie pytac o zgodę.
w przypadku tej babeczki w ciazy o ktorej pisałam problemem nie jest tokso.
z tego co zrozumiałam, ona sie przeprowadza chyba do męza/na zyczonego a tam chyba nie moze zamieszkac z kotami

ale pewnosci nie mam.Obie kotki sa przez nia wyratowane jako malenkie z ulicy.
Nie wiem czemu tak latwo je oddaje

, ale moze wcale nie jest jej łatwo-nie wiem
dziewczyny-zaczynam sie powoli przymierzac-tzn-na razie mysle, jeszcze nic nie robiac-nad kolejna dostawa do naszego ,,Supermarketu,,
mamy od wielu osob, min Julitki ,pomponmamy kupe fajnych fantów, tylko czasu ciagle brak.
ale potrzebuje kogos ,kto watek na bazarku popilotuje-tzn-bedzie przynajmniej 4 razy dziennie tam zagladał, robił aktualizację , sprawdzał kto podbija i o ile
Znajdzie sie ktos ,kto sie nudzi
Ja potem wszystko popakuje i porozsyłam, ale nawet takie pilotowanie watku to wielka pomoc.
i jeszcze mika-bardzo Cie prosze o aktualizacje na bierzaco oficjalnej strony schronu i kotów na allegro-schroniskowych.
ja wiem ,ze ty masz urwanie głowy, ale do biura dzwonia ludzie o koty, ktorych nie ma, do mnie zreszta też.
Tzn-bardzo sorrry, jesli juz tam jrest wszystko aktualne. nie zagladałam z kilka dni.
Ale wczoraj miałam znów tel o buraske -ta 4 miesieczna, co jej dawno nie ma.Do schronu tez dzwonili.
ludzie sie wkurzają

,nerwowoe roczniki takie