Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ZuzCat pisze:Co drabiny, to nie mam![]()
ale tak sobie pomyślałam, że może ludki z zieleni miejskiej, to mają wysięgniki, a jako pośrednik Eko Straż mogłaby ich wezwać.
Taka między wydziałowa imprezka...
A jak nie, to pozostają tylko "ludzie-pająki".
Serio, serio, skałkowcy mogą zaradzić.
Agneska pisze:Na jutrzejsze popoludnie panowie umowili sie ze strazakami. Oby sie akcja udala.
Aleba pisze:Zawieźliśmy je do jopop, ona lubi małe kotki![]()
Aleba pisze:Bilans dnia dzisiajszego:
* rano zostałam wezwana w charakterze matki karmiącej do tych najmłodszych gnojków u jopop. Po długiej i bezskutecznej walce ze smoczkiem poddałam się, wzięłam strzykawkę i nią pięknie nakarmiłam maluchy. Słodkie są klusiePotem jopop mi uświadomiła, że użyłam nie tego smoczka, co trzeba
* potem przeleciałam przez dom, pobrałam na wynos kanapki i kawę (moje śniadanie) i popędziłam na Cytadelę, gdzie spędziłyśmy z alix76 urocze 3 godziny. Widziałyśmy 2 koty - pingwiny - przez większość czasu olewające klatkę. Dwukrotnie zmoczył nas deszcz. W końcu złapał nam się 1 pingwin, który okazał się już wycięty
* w tak zwanym międzyczasie mój TŻ pognał do lecznicy z chorym Wąsikiem (tymczasem od *aniki*), a wrócił z dodatkowymi kociakami, które ktoś dzisiaj przyniósł do lecznicyGnojki są 2: rudy i biało-rudy. Zawieźliśmy je do jopop, ona lubi małe kotki
* dotarłam do domu przemoczona na wylot, z bolącym gardłem. Wzięłam gorącą kąpiel i zastanawiam się nad dalszymi czynnościami rozgrzewającymi
kussad pisze:Jakiej wielkości są np. 8 tygodniowe kocięta w porównaniu do czegoś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 152 gości