Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 09, 2010 18:36 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

gosiakot pisze:
Kleo pisze:A ja znalazłam coś takiego, no niby to nie o kotki chodzi ale psiaki też lubimy ;) zapraszam do klikania i rozsyłania dalej;)

http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_sourc

Fajne i proste - można szybko coś pomóc - kliknęłam dla pieska Bimbra :P

A czy mogę na tym forum poprosić o oddanie głosu w ankiecie "krakvetu" na białostocką fundację "kotkowo" ? może ktoś miałby ochotę kliknąć ? BARDZO PROSZĘ - mają duże szanse na pomoc w trwającej właśnie ankiecie :roll: załączam link:
viewtopic.php?f=1&t=112159

Gosia

głos oddany :)
pies nakarmiony :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro cze 09, 2010 21:26 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Niestety dyzur ranny na kociarni jutro nie obstawiony, mam nadzieję, że kociaki do wieczora dadzą radę na suchym.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro cze 09, 2010 21:49 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

A to kilka zdjęć ze schroniska w Holandii z Utrechtu obejrzyjcie sobie kociarnię :evil:
http://www.rijpickerwaard.nl/site/index ... &Itemid=26

terenia1

Post » Śro cze 09, 2010 21:53 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

No ładna ładna ale Kocia Chatka też jest niczego sobie 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro cze 09, 2010 22:54 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Madziula pisze:
gosiakot pisze:
Kleo pisze:A ja znalazłam coś takiego, no niby to nie o kotki chodzi ale psiaki też lubimy ;) zapraszam do klikania i rozsyłania dalej;)

http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_sourc

Fajne i proste - można szybko coś pomóc - kliknęłam dla pieska Bimbra :P

A czy mogę na tym forum poprosić o oddanie głosu w ankiecie "krakvetu" na białostocką fundację "kotkowo" ? może ktoś miałby ochotę kliknąć ? BARDZO PROSZĘ - mają duże szanse na pomoc w trwającej właśnie ankiecie :roll: załączam link:
viewtopic.php?f=1&t=112159

Gosia

głos oddany :)
pies nakarmiony :)

Madziula , dziękuję Ci bardzo :kotek: w Białymstoku też kotki "obrodziły" znajdują maluszki w pudełkach , na przystankach - wszędzie - kotki są prześliczne , jak z reklam , ale jest ich tyle że nie nadążają . Tam nie ma wcale schroniska dla kotów - jest tylko dla psów, "Kotkowo" naprawdę ma też trudno , pozdrawiam , Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro cze 09, 2010 23:10 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

terenia1 pisze:A to kilka zdjęć ze schroniska w Holandii z Utrechtu obejrzyjcie sobie kociarnię :evil:
http://www.rijpickerwaard.nl/site/index ... &Itemid=26

Fajna kociarnia, ale pomalutku - ta Wasza też jest urządzona z głową, a woliera w kociej chatce nie jest gorsza holenderskiej- ach jakby tak się dało wpuścić do chatki słoneczko :D

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro cze 09, 2010 23:26 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

gosiakot pisze:Fajna kociarnia, ale pomalutku - ta Wasza też jest urządzona z głową, a woliera w kociej chatce nie jest gorsza holenderskiej- ach jakby tak się dało wpuścić do chatki słoneczko :D

No tak słoneczko bardzo by się przydało w chatce :D
Wiesiu mam prośbę jak zwykle dałbyś radę w piątek zawieżć dwa kociaki do weta sterylka i kastracja. Chyba, że ktoś by się jeszcze znalazł do pomocy w transporcie, konieczie trzeba wykastrować czarnego rozdarciucha z kociarni, może po kastracji trochę się uspokoi i dogada się z Borysem bo inaczej nie da rady go wypuścić na kociarnię, woliera niestety zajęta Sylwek ma grzyba :( do sterylizacji pojechałaba też Tigrusia bo jutro albo pojutrze muszę ją przywieźć na kociarnię bo koleżanka u której jest wyjeżdża na 4 dni i nie może jej zostawić w domu, po wszystkim wróci do DT. I jak najbardziej na kociarni mamy logistyczny problem jak na razie nie do rozwiązania koty nie mogą się dogadać - Tania dalej wystraszona jej koniecznie przydałby się DT Borys też atakuje wszystko co mu się nawinie szczególnie nowe kociaki bo z resztą jakoś się dogadywał :( może gdyby Borys poszedł też do DT to można by dwójkę z boksów wypuścić sama nie wiem - w każdym bądź razie DT pilnie poszukiwane :cry:

terenia1

Post » Czw cze 10, 2010 5:27 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

terenia1 pisze:Niestety dyzur ranny na kociarni jutro nie obstawiony, mam nadzieję, że kociaki do wieczora dadzą radę na suchym.

JUTRO RANNEGO DYŻURU RÓWNIEŻ NIE MA.....

Może mogłabyś coś zrobić w tym kierunku ......... :?
MIKUŚ

Post » Czw cze 10, 2010 6:43 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

witam się porannie :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw cze 10, 2010 8:33 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Tereniu jeśli Tania by miała zrobiony test na białaczkę i wynik byłby ujemny to ja mogę ją jako kolejny tymczas wziąść ale dopiero od poniedziałku wieczór.

Aha ponadto informuję, że Lena ma grzyba, została zaszczepiona ale dodatkowo clotrimaziolem smarować się jej nie da bo wszystko zlizuje, w efekcie czego ślini się strasznie. No chyba, ze by jej kołnierz ubrać ale nie mam

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw cze 10, 2010 9:10 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Mara S pisze:Tereniu jeśli Tania by miała zrobiony test na białaczkę i wynik byłby ujemny to ja mogę ją jako kolejny tymczas wziąść ale dopiero od poniedziałku wieczór.

Aha ponadto informuję, że Lena ma grzyba, została zaszczepiona ale dodatkowo clotrimaziolem smarować się jej nie da bo wszystko zlizuje, w efekcie czego ślini się strasznie. No chyba, ze by jej kołnierz ubrać ale nie mam

Marysiu test zrobimy :D mam nadzieję, że będzie ok postaram się to załatwić dziś lub jutro, nie wiem czy w kociarni nie mamy kołnierza kociego? sprawdzę będę dziś wieczorkiem.

terenia1

Post » Czw cze 10, 2010 9:19 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Tylko jedno małe ale: nie Marysia tylko Mara, ewentualnie Maria.

To daj znać później jak z tm kołnierzem

Mara S

Post » Czw cze 10, 2010 9:26 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Mara S pisze:Tylko jedno małe ale: nie Marysia tylko Mara, ewentualnie Maria.

To daj znać później jak z tm kołnierzem

OK Mara :wink: dam znać :)

terenia1

Post » Czw cze 10, 2010 10:05 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Co do jutrzejszych sterylek to ja... a reczej mój tż który jutro wraca z wyjazdu możemy kotki odebrać od weta, ale dajcie znać czy jest ten transport, czy Kropeczka je zawiezie, bo ja rano pracuję to nie mogę.
A gdzie mogę zrobić taki test na białaczkę mojej Kici bo przeraziła mnie ta historia troszkę z Abisią... mój wet nie ma labolatorium, znacie klinikę gdzie zrobię to w miarę tanio?
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Czw cze 10, 2010 10:30 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Ja stosunkowo niedawno robiłam w Lupusie na Ostrogórskiej a na Środuli w Abacusie też mają zdajsie

Mara S

[poprzednia][następna]