Basica pisze:jaką Kaśkę bierzesz? nie czytasz tego wątku ?
No cóż, najwyraźniej to ja nie czytam.
Bo ja pilnuje listy kotów.
Ale jakoś w tym wątku info o zabraniu Kasi nie znalazłam...
Nie mniej bardzo sie cieszę, że ja bierzesz pod swoje skrzydła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basica pisze:jaką Kaśkę bierzesz? nie czytasz tego wątku ?
marcjannakape pisze:Basica pisze:jaką Kaśkę bierzesz? nie czytasz tego wątku ?
Agneska pisze:marcjannakape pisze:Basica pisze:jaką Kaśkę bierzesz? nie czytasz tego wątku ?
Marcjanna, na 3 stronie tego wątku
marcjannakape pisze:Basica pisze:jaką Kaśkę bierzesz? nie czytasz tego wątku ?
marcjannakape pisze:Szukają dalszego DT:
Dyszka, czarna kotka, 5-7 lat, bedzie sterylizowana
Juniorek, czarny kocur, 1 rok, sterylizowany
Szukają osobistego DS.:
Boni, czarny kocur, exo, 2-3 lata, sterylizowany
Maszka, srebrno-biała kotka, 4 lata, sterylizowana
kotka z charakterem, potrzebuje duzo czasu i ludzkiego zaineresowania, najlepiej do domu bez kotów
Fumek, czarny kocur z białymi elementami (tzw. pingwinek), 1 rok, sterylizowany, zaszczepiony, do socjalizacji
Ptysiek, czarno-biały kocur, 1 rok, sterylizowany, zaszczepiony, do socjalizacji
Agneska pisze:Dziewczyny, a ja poproszę o pw z adresem gdzie kicia ma dojechać w czwartek ok. 13-14 w Białymstoku.
Aamms, chciałabym przyjechać po kicię w czwartek ok. 10 rano, proszę podaj mi adres. Mam Twój numer telefonu (końcówka ... 342) - jeżeli jest aktualny, to będę dzwonić.
batumi pisze:Jestem po burzliwej dyskusji z Ukochanym i w razie W (jesli nie bedzie innej mozliwości) Mój Ukochany zgodził sie na DT ale niestety tylko na 2 tygodnie i z mnóstwem obwarowań. Kot ma byc zdrowy, czysty i kuwetkowy... Nie bijcie, to nie moje warunki, tylko TŻ-ta. Wiem, ze na 2 tygodnie to zadne rozwiazanie... ale jesli będzie konieczność to służę taka pomoca jaka mogę
MariaD pisze:Problem w tym, że aamms wraca od jutra do pracy.
Jeżeli aamms się zgodzi, mogę wziąć Kasię na noc do siebie i ode mnie by pojechała do Białegostoku.
MariaD pisze: Kasia to taka słodka, bezproblemowa kicia. Ideał koci - lubi się czesać, miziać, nie wchodzi w konflikty z innymi kotami (leci tylko sprawdzić co się dzieje, jak inny kot wrzeszczy czesany). Apetyt ma świetny, dojadała po innych kotach.
marcjannakape pisze:
No, ale szczerze mówiąc gdybys wzięął kota na dt to zrodziłoby to nastepny problem. po upływie tego terminu. No i dla ota nie koniecznie to komfortowe.
MariaD pisze:Agneska pisze:Dziewczyny, a ja poproszę o pw z adresem gdzie kicia ma dojechać w czwartek ok. 13-14 w Białymstoku.
Aamms, chciałabym przyjechać po kicię w czwartek ok. 10 rano, proszę podaj mi adres. Mam Twój numer telefonu (końcówka ... 342) - jeżeli jest aktualny, to będę dzwonić.
Problem w tym, że aamms wraca od jutra do pracy.
Jeżeli aamms się zgodzi, mogę wziąć Kasię na noc do siebie i ode mnie by pojechała do Białegostoku.
Kasia to taka słodka, bezproblemowa kicia. Ideał koci - lubi się czesać, miziać, nie wchodzi w konflikty z innymi kotami (leci tylko sprawdzić co się dzieje, jak inny kot wrzeszczy czesany). Apetyt ma świetny, dojadała po innych kotach.
marcjannakape pisze:MariaD pisze: Kasia to taka słodka, bezproblemowa kicia. Ideał koci - lubi się czesać, miziać, nie wchodzi w konflikty z innymi kotami (leci tylko sprawdzić co się dzieje, jak inny kot wrzeszczy czesany). Apetyt ma świetny, dojadała po innych kotach.
A może mogłabys coś jeszcze o innych kotach powiedzieć, to sie uzupelni?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 131 gości