kcuki jeszcze troche potrzymamy

Moderator: Estraven
Tyzma pisze:teraz już coraz lepiej będziea fotki byśmy pooglądali

za wszystkie kciuki, na pewno mają pozytywny wpływ, jeśli nie na sam proces gojenia, to przynajmniej na stan moich nerwów. Prosimy jeszcze do wtorku nie puszczać!
  za wszystkie kciuki, na pewno mają pozytywny wpływ, jeśli nie na sam proces gojenia, to przynajmniej na stan moich nerwów. Prosimy jeszcze do wtorku nie puszczać! 

:
 :

(kuweta chwilowo odkryta, bo Tikruś z kołnierzem nie mieści się w drzwiczkach )
 (kuweta chwilowo odkryta, bo Tikruś z kołnierzem nie mieści się w drzwiczkach )

Nawet w lampce mu do twarzy
 Nawet w lampce mu do twarzy   

we wtorek, ale lekarz postanowił jednak wstrzymać się do dzisiejszego wieczora. Małemu już chyba w ogóle ten kołnierz nie przeszkadza
 we wtorek, ale lekarz postanowił jednak wstrzymać się do dzisiejszego wieczora. Małemu już chyba w ogóle ten kołnierz nie przeszkadza  Przkonał się do pasty odkłaczającej MaltSoft Extra, oraz ciasteczek "Mark & Chappel Defurr-UM" i od pamiętnej historii z plastikem nie zakłaczył się ani razu
 Przkonał się do pasty odkłaczającej MaltSoft Extra, oraz ciasteczek "Mark & Chappel Defurr-UM" i od pamiętnej historii z plastikem nie zakłaczył się ani razu  Tylko strasznie mu wolno odrasta to wygolone futerko
 Tylko strasznie mu wolno odrasta to wygolone futerko  Już prawie 3 tygodnie po strzyżeniu, a on ma dopiero zaczątek szczecinki
 Już prawie 3 tygodnie po strzyżeniu, a on ma dopiero zaczątek szczecinki  Jak juz będzie bez kołnierza, to się postaramy o nowe foty
 Jak juz będzie bez kołnierza, to się postaramy o nowe foty 
Jouluatto pisze:Odpukać tak, choć ranka goi się bez powikłań, ale wolno bo Tikruś niestety umie do niej sięgnąć pomimo kołnierza. Miał mieć zdjęte szwy i lampkęwe wtorek, ale lekarz postanowił jednak wstrzymać się do dzisiejszego wieczora. Małemu już chyba w ogóle ten kołnierz nie przeszkadza
Przkonał się do pasty odkłaczającej MaltSoft Extra, oraz ciasteczek "Mark & Chappel Defurr-UM" i od pamiętnej historii z plastikem nie zakłaczył się ani razu
Tylko strasznie mu wolno odrasta to wygolone futerko
Już prawie 3 tygodnie po strzyżeniu, a on ma dopiero zaczątek szczecinki
Jak juz będzie bez kołnierza, to się postaramy o nowe foty

Ponieważ ostatnio jego ulubioną zabawą stało się dotkliwe gryzienie po nogach domowników zastosowane zostały represje w postaci spryskiwacza
 Ponieważ ostatnio jego ulubioną zabawą stało się dotkliwe gryzienie po nogach domowników zastosowane zostały represje w postaci spryskiwacza   Na szczęście już po 3 "przysznicach" kiciuś złapał w czym rzecz... teraz widzę że nadal ma ochotę atakować, czai się przy podłodze ale w ostatniej chwili przed skokiem jakby się na moment zamyśla i jednak rezygnuje
 Na szczęście już po 3 "przysznicach" kiciuś złapał w czym rzecz... teraz widzę że nadal ma ochotę atakować, czai się przy podłodze ale w ostatniej chwili przed skokiem jakby się na moment zamyśla i jednak rezygnuje  I całe szczęście, bo już myślałam że nie dane mi będzie w tym roku założyć szortów
 I całe szczęście, bo już myślałam że nie dane mi będzie w tym roku założyć szortów  Relacje z psem też są już coraz lepsze, w tym tygodniu nie było żadnego incydentu łapnego, ani pościgu (tfu, tfu na psa urok
 Relacje z psem też są już coraz lepsze, w tym tygodniu nie było żadnego incydentu łapnego, ani pościgu (tfu, tfu na psa urok  ). Od kilku dni Tikru reaguje też na imię i błyskawicznie przybiega gdy go wołam
 ). Od kilku dni Tikru reaguje też na imię i błyskawicznie przybiega gdy go wołam  Zapewne do nauki zmotywowały go wydzielane smakołyki, które jeśli nie przyszedł pomimo wołania dostawał pies
 Zapewne do nauki zmotywowały go wydzielane smakołyki, które jeśli nie przyszedł pomimo wołania dostawał pies  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], paulinka11190 i 42 gości