tora , dzięki za ogłoszenia !!!!!!!!!!!!
Mnie dziś już totalnie zmogła choroba .Myślałam ,że się uda przechodzić te zatoki , ale dziś 39,3 na termometrze ........

Ledwo widzę na oczy ......
Sa talony na sterylki , ale w Warszawie - 6 sztuk .w konkretnej lecznicy ..... - Tomvet na ul. Szwankowskiego 8 ....
Jeżeli ktoś z Warszawy pryjechałby po kocice i potem odwiózł ....ale to chyba a daleko ....
szkoda jednak zmarnować takiej szansy ......talony są .....ich posiadaczka (nie wiem czy mogę ujawnić na forum , kto to ) chce je oddać dla kocic z Ryk , tylko transport i odbiór kocic ........
nie pamiętam już co Wam tu pisałam ostatnio , sporo się dzieje .Z dwóćh kocic , któe były ostanio przywizione do Iwonki , jedna niestetyy bardzo chora (mocznik 275 , chore serce , wątroba

) pojechałą z lekami do Ryk.....
ale na razie bez diety , bo najpierw pojechała do Ryk , a dopiero potem pryszedławynik tego cholernego moćznika . kicia dostałą wiec tylko leki na serce i wątrobę....mam wszystko spisane
Druga kicia , ruda , co ma 3 latka a wygląda na max. 6 mies . troszkę mniej smarcze , ale mocznik też ma wysoki ........
Miała zęby w koszmarnym stanie , bardzo coerpiałą, nie chciałą jeść .chuda okrutnie ......

przedwczoraj zostały usunięte wszystkie tylne , Iwonka mówiła , że zostały tylko 4 zęby z przodu , ale nie do końca zrozumiłam ...czyżby zotały same kły ?
Dopytam ...
Kicia została też wysterylizowana razem z zabiegiem ząbkowym ..
obecnie bierze antybiotyk - podskórnie , witaminy (ma sporą anemię) i na nerki - Lespevet .....
Za dwa zabiegi i leczenie tej kici wetka wzieła od nas tylko 100 zł ...
Dziś będę dzwonić do Iwonki dowiem się , jak się czuje ....
Wygląda bardzo biednie , mam fotki zaraz wstawię ....(Fotki sprzed kilku dni , sprzed zabiegu ząbków i sterylki ..Kacperek , wesoły i braykający , rozkoszny .

Tylko drań jeden drpaie sobie na karku ranę - odczyn po zastrzykach .i ma ranę brzydką ....
Tam , w Rykach , żeby pomóć , to trzeba przede wszystkim morze pieiądzy ....
ale powolutku , powolutku .....
Rozliczenie wpłat i wydatków zrobię , jak troszkę wydobrzeję , bo ledwo siedzę
W dalszym ciągu proszę o wsparcie finansowe
Teraz fotki :
Kemens::( wygląda strasznie , ale czuje się już naprawde dobrze ....
A teraz Kacperek
I Dzidzia .....zdejcia sprzed sterylki i ząbkowania ....