Wam również życzymy wszystkiego najlepszego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GuniaP pisze:Ona wiele przeszła, wiele złego od ludzi, czuje się bezpieczna za łóżkiem. Nasza Łapcia już 10 lat jest z nami, ale jak sie w domu pojawiaja obcy ludzie to sie chowa do wersalki, do szafy albo tez pod łóżko.
Powolutku Mati sie przekona, że dom jest bezpieczny, ale na to trzeba czasu.
Amika6 pisze:Zuziu piękna kicia i super zdjęcia. Pewnie ciężko będzie Ci się z nią rozstać.
Kiedy wypuszczasz ją na pokoje
pisiokot pisze:Zuziu, a nie możesz pokazać Matyldy pani wet., która robiła sterylkę ? Zapytać jeszcze raz o szwy i ząbki ? We mnie też wywody i podejście tego weta budzą mocno mieszane uczucia
olusiak81 pisze:To ja tak nieśmiało się przyznam, że już dawno się zakochałam w maleńkiej i często tu do niej zaglądamKicia miała olbrzymie szczęście, że ma teraz taką Opiekunkę. Trzymam za nią mocne kciuki!
![]()
![]()
![]()
Co do zębów kici: mój Maciek ma stale cieknące oczko i faktycznie wetka wykryła mu ostatnio stan zapalny ząbka, więc może w tej kwestii wet miał rację? Warto to sprawdzić, można samemu też zajrzeć do paszczy (jeżeli się da) i popatrzeć, czy dziąsła wokół zębów nie są zaczerwienione, czy kamień na ząbkach nie zarósł za mocno.
Niestety nie pomogę w sprawie szwów, ale coś ten wet niemiły byłPowodzenia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szprocik i 63 gości