Rysia miała problem z drogami oddechowymi, ale to juz przeszło.
Może Iwona_35 zaktualizuje to na pierwszej stronie?
Moderator: Estraven
myszoskoczek pisze:Zgłaszam się po długiej przerwie i donosze, że Rysia (nr 156 na liście) znalazła wspaniały domek w Chorzowie. U mnie była 1,5 miesiąca na tymczasie, a teraz od wczoraj (23.11.2007 r.) jest rozpieszczana przez pania o imieniu Teresa. Pani miała kota, ale zmarł na raka. Kolejny wzięty ze schronu też po kilku dniach umarł. Rysią jest zachwycona, a zwłaszcza tym, ze tak dużo je. A je dużo. Sama wiem![]()

myszoskoczek pisze:Zgłaszam się po długiej przerwie i donosze, że Rysia (nr 156 na liście) znalazła wspaniały domek w Chorzowie. U mnie była 1,5 miesiąca na tymczasie, a teraz od wczoraj (23.11.2007 r.) jest rozpieszczana przez pania o imieniu Teresa. Pani miała kota, ale zmarł na raka. Kolejny wzięty ze schronu też po kilku dniach umarł. Rysią jest zachwycona, a zwłaszcza tym, ze tak dużo je. A je dużo. Sama wiem![]()
[

[/quote]
[/size[size=18]

iwona_35 pisze:120-Piekna Pola z bardzo kruciutkim ogonkiem, zakatarzona, do tego pokrecone łapki, wet stwierdził zapalenie stawów
Biedna , wystraszona , trzymająca się na uboczu, wzięta przez P.Alę z Opola,
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60487&highlight=![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3, Google [Bot], Martini1989, sebans i 83 gości